Search

Photos: Εμφατική νίκη της Δόξας Προσκυνητών επί της Βιστωνίδας Κοπτερού που προβλημάτισε!

Με το εμφατικό 2-5 επικράτησε της Βιστωνίδας Κοπτερού η Δόξα Προσκυνητών στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play-out της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Σε ένα ματς στο οποίο οι τυπικά γηπεδούχοι, καθώς διεξήχθη στον Πολύανθο, χρειάζονταν πιο πολύ την νίκη, η Δόξα ήταν αυτή που τελικά, αν και κατά πάσα πιθανότητα υποβιβασμένη, έδειξε μεγαλύτερη θέληση και όρεξη για το τρίποντο, το οποίο και τελικά κατέκτησε.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με το μακρινό σουτ του Νταναδά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καραβέτης με σουτ στην δεξιά γωνία του Περτσά, ο οποίος δήλωσε πως αποχωρεί από το Κοπτερό, έκανε το 0-2. Στο 11′ οι γηπεδούχοι, μετά το αρχικό σοκ, κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ με το ωραίο σουτ του Μιχαλακέλη έξω από την περιοχή, ενώ στο 30′ ο Μποντρότσος έχασε μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο 57′ ο Μποντρότσος και με λίγη δόση τύχης, μετά την σέντρα σουτ που επιχείρησε πραγματοποίησε το 1-3 και στο 65′ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4. Στο 80′ ο Θεοδωρίδης με σουτ μείωσε προσωρινά σε 2-4 και μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα αστόχησε και σε εκτέλεση πέναλτι, ενώ το τελικό 2-5 διαμόρφωσε με σουτ ο Κούκος στο 90′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δημητριάδης που είχε για βοηθούς τον κ. Κοτσαρίδη και την κα Ζησιού, η οποία πραγματοποιεί το πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα της διαιτητικής της πορείας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βιστωνίδα Κοπτερού: Περτσάς (46′ Αγγέλης), Ιμπίς Ριντβάν, Γεωργακόπουλος, Πρίφτης, Χαρταλάμης, Μουεμίν Ντογουκάν, Τομπά Αλτάι, Θεοδωρίδης, Φίλων, Μιχαλακέλης, Τομπά Τζοσκούν.

Δόξα Προσκυνητών (Πουρλιάκας): Κυρικλίδης, Κατσιάκος, Κούκος, Γεωργοσούλης, Αμέτ Μουμίν, Σιψάς, Τριαντόπουλος, Καραβέτης (70′ Δαλακάκης), Μποτρότσος, Αθανάσαρος, Νταναδάς.

Share it