Search

Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 26 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Με νίκες συνέχισαν Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ισοπαλία στις Σάπες, εμφατικές νίκες για Σπάρτακο και Προσκυνητές, κέρδισε και η Γρατινή.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Σώστη 0-0

Ισόπαλες με 0-0 αναδείχθηκαν Ελπίδα Σαπών και Δόξα Σώστη, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

ΑΠΣ Πανθρακικός-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-3

Με το διπλό έφυγε από το ΔΑΚ Κομοτηνής η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που επικράτησε με 1-3 του Πανθρακικού και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι των ελάχιστων ελπίδων που έχει για την πρωτιά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο τέλος του ημιχρόνου με τον Κόσιη, στο 62′ ο Γρίβας ισοφάρισε σε 1-1, στο 76′ ο Βάσκος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Δόξα και στο 87′ ο Αθανασιάδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Αναγέννηση Παγουρίων 5-1

Με 5-1 επικράτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου της Αναγέννησης Παγουρίων και παρέμεινε άνετα στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ρομπέρ άνοιξε το σκορ στο 5′, στο 10′ ο Ξενάκης έκανε το 2-0 και στο 35′ ο Πασχάλης μείωσε σε 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 50′ ο Καλογρανάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, στο 60′ ο Βελή Μεμέτ Χακάν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 4-1 και στο 90′ ο Μαμούτ Σεϋδάν διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

PLAY-OUT

Δόξα Γρατινής-Ορφέας Ξυλαγανής 2-1

Με 2-1 επικράτησε του Ορφέα Ξυλαγανής η Δόξα Γρατινής και βρίσκεται πλέον μια νίκη μακριά από την εξασφάλιση της παραμονής. Ο Καρακούσης έκανε το 1-0 στο 30′, ο Ζήσης στο 53′ πέτυχε το 2-0 και ο Γεωργιάδης στο 65′ σημείωσε το 2-1.

Ορφέας Στρύμης-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-4

Καταδικαστική ήττα γνώρισε από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων ο Ορφέας Στρύμης με 2-4, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στην Β’ κατηγορία και τον Σπάρτακο αντιθέτως, να αποκτά το προβάδισμα για την μάχη της παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-4 χάρις τα τέρματα των Μαντζιούνη στο 35′ και το 65′, Χαϊνάκη στο 55′ και Βαϊόπουλου στο 60′, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να μειώσουν με τον Χατζηγεωργίου στο 70′ και τον Μιχαλούδη στο 75′.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Δόξα Προσκυνητών 2-5

Με το εντυπωσιακό 2-5 επικράτησε της Βιστωνίδας Κοπτερού η Δόξα Προσκυνητών. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική των play-off και play-out της Α‘ ΕΠΣ Θράκης.

Share it