Search

Σε ρυθμούς Τελικού Κυπέλλου η ΕΠΣ Θράκης μετά τη συνέντευξη τύπου!

Σε πέντε μέρες από σήμερα είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο φετινός Τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης μεταξύ της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, με τον νομό Ροδόπης πλέον να έχει μπει στους ρυθμούς του σπουδαίου αυτού ματς, μετά τη συνέντευξη τύπου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης αφού συνεχάρη τις δύο ιστορικές ομάδες τόσο για την παρουσία τους στον Τελικό όσο και συνολικά για την φετινή τους πορεία, ανέφερε πως ο και ο φετινός Τελικός ευελπιστεί να αποτελέσει γιορτή του ποδοσφαίρου σε αντίθεση με τα όσα έχουν διαδραματιστεί και αποφασιστεί για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που φέτος θα είναι ντροπή, λόγω της απουσίας φιλάθλων από τις κερκίδες. Κάλεσε όλον τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρών στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ώστε να ενισχύσει τον φιλανθρωπικό σκοπό, που έχει και ο φετινός Τελικός για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στον χώρο του ποδοσφαίρου της Ροδόπης και δίνει αγώνα για την ζωή και την επιβίωσή του. Τέλος ευχαρίστησε τις διοικήσεις των δύο ομάδων που συνεργάζονται σε αυτόν τον ιερό σκοπό με την Ένωση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, καφέ “The Cups”.

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου κ. Κατσαούνης τόνισε πως είναι καθήκον της Δόξας και όλων, να προσφέρουν στον τοπικό αθλητισμό, δήλωσε υπερήφανος που η ομάδα του βρίσκεται στον Τελικό για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και πως αφιερώνει αυτόν τον αγώνα η ομάδα του, στον Ιωάννη Στράντζαλη ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο.

Ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου κ. Ομέρ, ευχαρίστησε την ΕΠΣ Θράκης, δήλωσε χαρούμενος που η ομάδα του βρίσκεται στον Τελικό και πάλι, ενώ προσκάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει έναν αγώνα υψηλού επιπέδου.

Τέλος οι προπονητές των ομάδων κ. Κουτσογιάννης και κ. Μπαχαρίδης, όπως και οι αρχηγοί τους κ. Λεφής και κ. Γιαννακιτσίδης, απηύθυναν κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό προκειμένου τόσο να ενισχύσουν τον ιερό σκοπό του αγώνα όσο και για να παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό ματς μεταξύ δύο ομάδων, οι οποίες ήδη στα τρία φετινά μεταξύ τους ματς έχουν προσφέρει πλούσιο θέαμα, δηλώνοντας έτοιμοι για αυτό το σπουδαίο ματς και πεπεισμένοι πως στο τέλος θα κερδίσει το ποδόσφαιρο.

Share it