Search

Ομιλητής στο 27ο ΔΣΦΑΑ ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού και Μεταπτυχιακός Φοιτητής του ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής Δημήτρης Πουλακίδας!

Ξεκινά από αύριο το 27ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου θα είναι και Δημήτρης Πουλακίδας, ο οποίος, είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής και Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και είναι υπεύθυνος του σεμιναρίου με τίτλο Αθλητικό Δίκαιο, Αθλητική Διαμεσολάβηση και Διαπραγματεύσεις την Παρασκευή 10/5 και ώρα 17:00-18:30.

Το σεμινάριο που είναι δωρεάν, περιέχει τέσσερις εισηγήσεις με τίτλους, Ανάπτυξη της Διαμεσολάβησης ως τρόπος επίλυσης Αθλητικών διαφορών, Διαπραγματεύσεις στον Αθλητισμό, Συνεισφορά Αλληλεγγύης στο Ποδόσφαιρο και Αποζημίωση Κατάρτισης, με δύο από τους τέσσερις ομιλητές και συγκεκριμένα τους κυρίους Ε. Παντέλα και Α. Παπαντωνίου, που θα πραγματοποιήσουν αντίστοιχα την τρίτη και τέταρτη εισήγηση, να αποτελούν Νομικούς Συμβούλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ η εισήγηση των διαπραγματεύσεων είναι του καθηγητή Δημήτρη Γαργαλιανου.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλου του συνεδρίου ΕΔΩ!

Share it