Pre Game: Η προαναγγελία της 6ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης! (17:00 LIVE SportsAddict)

Χριστός Ανέστη φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict!

Η ποδοσφαιρική δράση στην Θράκη συνεχίζεται σήμερα, με το SportsAddict να δηλώνει προφανώς και πάλι παρόν! Έκτη αγωνιστική των play-off και play-out του πρωταθλήματος σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου βρίσκεται πλέον στο +4 και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά, με το περισσότερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται πλέον στα play-out.

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις και των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 16:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.
 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Θυμηθείτε τον απολογισμό της 5ης αγωνιστικής των play-off και play-out της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Στις Σάπες η τοπική Ελπίδα υποδέχεται την Δόξα Σώστη, στο ΔΑΚ Κομοτηνής σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής ο Πανθρακικός υποδέχεται την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που “καίγεται” για το διπλό, ενώ ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου φιλοξενεί την Αναγέννηση Παγουρίων.

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον Ρ/Σ η Δόξα Γρατινής υποδέχεται τον Ορφέα Ξυλαγανής με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη την νίκη, ο Ορφέας Στρύμης που συνεχίζει να κυνηγά τις ελάχιστες ελπίδες που του έχουν απομείνει φιλοξενεί τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και τέλος στον Πολύανθο, η Βιστωνίδα Κοπτερού που θέλει να επιστρέψει στις νίκες αντιμετωπίζει την Δόξα Προσκυνητών.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, αποκλειστικά μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

PLAY-OFF

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Σώστη

ΑΠΣ Πανθρακικός-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Αναγέννηση Παγουρίων

PLAY-OUT

Δόξα Γρατινής-Ορφέας Ξυλαγανής

Ορφέας Στρύμης-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

Βιστωνίδα Κοπτερού-Δόξα Προσκυνητών

Share it