Search

Διαφορετικό παιχνίδι στο Άμστερνταμ…

Καλημέρα στη παρέα του bet-hoven! Η νέα επιλογή για ποντάρισμα προκύπτει από την αναμέτρηση του Άγιαξ με αντίπαλο την Τότεναμ.

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ορθάνοικτους λογαριασμούς ύστερα από το 0-1 του πρώτου ματς στο Λονδίνο, έστω κι αν ο «Αίαντας» φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό.

Τα «Σπιρούνια» έχουν χάσει τη φόρμα τους, κάνουν ό,τι μπορούν για να χάσουν και την τέταρτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ τελευταία, έχοντας τρεις ήττες σε πέντε αγωνιστικές. Με μια ισοπαλία στην τελευταία αγωνιστική εξασφαλίζουν και μαθηματικά τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν και η υπέρ τους διαφορά τερμάτων έναντι της Άρσεναλ είναι μεγάλη. Όπως και να ‘χει θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση και ένα δικό τους, πρώτο γκολ μπορεί να αλλάξει τα πάντα στο παιχνίδι του Άμστερνταμ.

Βέβαια, η ομάδα του Τεν Χαγκ, δείχνει ότι… δεν παίζεται όταν πιάσει απόδοση και θα ασκήσει ασφυκτική πίεση στην Τότεναμ. Η επιστροφή του Χέουνγκ-Μιν Σον θα δώσει επιθετική οντότητα στους φιλοξενούμενους, που μπορούν να εκμεταλλευτούν τους χώρους για να σκοράρουν. Εκτιμώ θα γίνει ανοικτό παιχνίδι με αμφίσκορο και over 2.5.

Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο bet-hoven.net

Share it