Κερδισμένος ο Σπάρτακος! Αποτελέσματα, σκόρερ και βαθμολογία της 6ης αγωνιστικής των play-off και play-out της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 26 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Με νίκες συνέχισαν Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ισοπαλία στις Σάπες, εμφατικές νίκες για Σπάρτακο και Προσκυνητές, κέρδισε και η Γρατινή.

Τα σημερινά αποτελέσματα και τη βαθμολογία προσφέρουν οι:

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Θυμηθείτε την εξέλιξη των αγώνων και τους σκόρερ μέσα από το LIVE του SportsAddict!

Η βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική των play-off και play-out:

PLAY-OFF

 1. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 37 (77-11)
 2. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 33 (68-14)
 3. ΑΠΣ Πανθρακικός 21 (46-25)
 4. Ελπίδα Σαπών 20 (35-20)
 5. Δόξα Σώστη 18 (31-42)
 6. Αναγέννηση Παγουρίων 10 (47-65)

PLAY-OUT

 1. Δόξα Γρατινής 22 (51-39)*
 2. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 18 (29-65)
 3. Βιστωνίδα Κοπτερού 15 (23-43)
 4. Ορφέας Ξυλαγανής 13 (29-49)
 5. Δόξα Προσκυνητών 9 (25-47)*
 6. Ορφέας Στρύμης 8 (19-60)

*Εκκρεμεί η απόφαση για το ματς Δόξα Προσκυνητών-Δόξα Γρατινής.

Share it