Search

Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, τα δεδομένα με τον διψήφιο αριθμό συμβολαίων που λήγουν και οι αποχωρήσεις που έρχονται!

Με τον χειρότερο τρόπο έληξε η φετινή αγωνιστική χρονιά για την ομάδα της Ξάνθης ,με την 12η θέση με 30 βαθμούς να φέρνει παραμονή όχι όμως και ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας κυρίως στον δεύτερο γύρο.

Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ο Μίλαν Ράσταβατς, ενώ αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις απο το τεχνικό τιμ. Αποχωρήσεις όμως θα έχουμε και στο αγωνιστικό, και μάλιστα πολλές  με το καλοκαίρι να αναμένεται “καυτό”  με διψήφιο αριθμό αποχωρήσεων.

Άλλωστε με 10 συμβόλαια να λήγουν, και μια πώληση αλλά και αρκετούς ακόμη στον…αέρα  οι εξελίξεις που αναμένονται τις προσεχείς ημέρες αναμένονται ραγδαίες. Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Δημήτρη Μελιόπουλου που έχει πωληθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά και του Ζίβκο Ζίβκοβιτς που επίσης θα συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Απο εκεί και πέρα δεδομένα δεν συνεχίζουν οι Μπρίτο και Σαρπόνγκ, ενώ παρότι η Ξάνθη θα ήθελε να τους κρατήσει είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρει με τις περιπτώσεις των Γέντρισεκ και Κασάδο, αν και για την περίπτωση του Ισπανού θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια. Το καλοκαίρι ολοκληρώνονται επίσης τα συμβόλαια των Θανάση Γκαραβέλη, Ματίας Κάστρο και Σαλιμό Σιλά, το μέλλον των οποίον θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες αν και τα δεδομένα αυτή την στιγμή μιλούν για αποχώρηση.

Επίσης έχουμε το φινάλε του δανεισμού του Ντίνις Αλμέιδα, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και πολύ καιρό θα “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο αρχηγός του ΑΟΞ, Κώστας Φλίσκας.  Αν τα βάλει κανείς κάτω στην περίπτωση, που αυτή την στιγμή είναι το πλέον πιθανή, αποχωρήσουν όλοι οι παραπάνω μιλάμε για 11 αποχωρήσεις ενώ απο εκεί και πέρα υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως οι Καντά και Ντίρεσταμ, με τον δεύτερο ειδικά να μην πείθει, αλλά και του Γουίλιαμ Ντε Αμορίμ με τον δανεισμό του να είναι σε ισχύ για ακόμη έναν χρόνο και στην Ξάνθη υπάρχει σκεπτικισμός αν ο παίκτης με καλοκαιρινή προετοιμασία θα μπορέσει να βγάλει την δεδομένη ποιότητα του στο γήπεδο.

Όλες αυτές οι παραπάνω εξελίξεις η αλήθεια είναι οτι αφορά το αγωνιστικό κυρίως κομμάτι, όμως οι εξελίξεις που έρχονται στον ΑΟΞ θα είναι ακόμη μεγαλύτερες με πολλές αποχωρήσεις σε πολλούς τομείς και θέσεις στον σύλλογο, με την προοπτική τη νέα χρονιά να δούμε μια διαφορετική και σαφώς πιο βελτιωμένη και οργανωτικά και αγωνιστικά σωστά δομημένη Ξάνθη

Share it