Search

“Πρωταθλητές στις καρδιές μας”! Μπαράζ συγχαρητηρίων στην Μεικτή Παίδων για την 2η θέση στην Ελλάδα

Πάλεψαν, μόχθησαν όμως δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τα σκήπτρα του Ενωσιακού πρωταθλήματος Παίδων στην Ξάνθη οι Παίδες του Απόστολου Κουτρουλού που λύγισαν απο την δυνατή ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας που κέρδισε με 3-1 και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να έφερε στεναχώρια, έφερε όμως και περηφάνια για αυτά τα παιδιά και την εκπληκτική τους πορεία με άπαντες να συμφωνούν πως μπορεί να μην ήρθε η κούπα όμως τα οφέλη για αυτά τα παιδιά και το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο θα είναι σημαντικότερα στο μέλλον.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα μέρος των συγχαρητήριων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν απο συλλόγους της ΕΠΣ Ξάνθης:

Ορφέας Ξάνθης: Πολλά συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι συμμετέχοντες στην μεικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ και στον προπονητή ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, για την κατάκτηση της δεύτερης Πανελλήνιας Θέσης.

Ασπίδα Ξάνθης: Μόνο περηφάνια γι αυτά τα παιδιά που δοξάζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονια την πόλη μας…. Συγχαρητήρια και στον προπονητή της ομάδας Κουτρουλός Απόστολος….
Τέλος ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις ακαδημίες του νόμου μας, που αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία ότι δεν φτάνει μόνο το ταλέντο των παιδιών μας, αλλά και οι συνθήκες ώστε αυτό να φαίνεται μέσα στο γήπεδο από τη συλλογική προσπάθεια της κάθε ομάδας.

Ηρακλής Ζυγού: Η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού εκφράζει τα συγχαρητήριά της στη Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαιρικών Ενώσεων! Στην ξανθιώτικη ομάδα συμμετέχουν μεταξύ των παιδιών του Απόστολου Κουτρουλού και οι ποδοσφαιριστές μας Άγγελος Χαλκίδης και Μιχάλης Πουλιόπουλος. Καλή σας επιστροφή στην Ξάνθη μετά το τετραήμερο τουρνουά του Βόλου και ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

Άρης Πετεινού: Η Διοίκηση του Μ.Α.Σ Άρη Πετεινού συγχαίρει τον προπονητή, Απόστολο Κουτρουλό, και την ομάδα παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης για την παρουσία της στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικής ομάδος κ- 14 και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης σε όλη την Ελλάδα.

Απόλλων Ξάνθης:🥈🥈🥈🥈🥈Η Ακαδημία Ποδόσφαιρου ΑΠΌΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζει τα συγχαρητήριά της στη Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαιρικών Ενώσεων! 🏆🏆🏆🏆Είσαστε πάντα πρώτοι για μας γιατί είστε άξιοι για την πορεία σας.Πολλές φορές δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα αλλά και η πορεία για να φθάσεις μέχρι εκεί !!!Γυρνάτε πρωταθλητές στην καρδιά μας!!!! 🏆🏆🏆🏆

ΑΟ Βιστωνίδα: Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Βιστωνίδας εκφράζει τα συγχαρητήριά της στη Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης και τον Ενωσιακό προπονητή Απόστολο Κουτρουλό για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαιρικών Ενώσεων! Ιδιαίτερη υπερηφάνεια αισθανόμαστε για τους δύο ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας που συμμετείχαν στην αποστολή, τον Θοδωρή Δεμένικο και τον Βασίλη Πιστικό.

ΑΕ Ξάνθης: Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας Παίδων της περιόδου 17/18 η συμμετοχή για άλλη μια φορά στο Final 4 είναι μια μεγάλη επιτυχία. Επιτυχία που την κάνει ακόμη μεγαλύτερη η κατάκτηση της 2ης θέσης. Με την ευκαιρία αυτή η Αθλητική Ένωση Ξάνθης θα ήθελε να συγχαρεί την διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που μας έκαναν για ακόμη μια φορά υπερήφανους. Επίσης θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στα παιδιά της Ακαδημίας μας, Μουζαφέρ Χατζημεμής, Σιακήρ Καδή και Σιέχ Σιτκή που με την συμμετοχή τους συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτή την επιτυχία. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε όλους σας που μας κάνατε περήφανους με την παρουσία σας σε όλη την διοργάνωση

ΑΕΚ Κυψέλης: Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΌΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ Α.Ε.Κ. ΚΥΨΈΛΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΏΔΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΞΑΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΖΊ ΣΑΣ.

Share it