Search

Photos: Ανατροπή παραμονής του Απόλλων Διομηδείας επί του Άτλα Σελίνου!

Αποφασιστικό βήμα παραμονής έκανε ο Απόλλων Διομηδείας που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη με 3-2 επί του Άτλα Σελίνου, σε αναμέτρηση οπού οι γηπεδούχοι είχαν και τρία δοκάρια αλλά και χαμένο πέναλτι.

Η ομάδα του Γιώργου Σουπιάδη έπαιζε τα “ρέστα” της στο συγκεκριμένο παιχνίδι θέλοντας να συνεχίσει σε τροχιά παραμονής. Το ξεκίνημα ωστόσο του αγώνα δεν ήταν ιδανικό για τον Απόλλωνα που στο 22′ βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά απο γκολ του Παναγιώτη Θωμαίδη. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και αφού είχε δύο δοκάρια σε προσπάθειες των Νικάκη στο 24′ και Καραμπατζάκη στο 26′ κατάφερε δύο λεπτά αργότερα με τον Κώστα Κωνσταντινίδη να φέρει το ματς στα ίσια. Μάλιστα η ομάδα της Διομήδειας κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση όταν με την συμπλήρωσε μισής ώρας αγώνα ο Αλέξης Καραμπατζάκης σκόραρε για το 2-1.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο η ομάδα του Σελίνου μπήκε καλύτερα, εκμεταλλευόμενοι και τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές των γηπεδούχων, και στο 69′ με ωραία προσπάθεια του Βλαδίμηρου Αδαμίδη ήρθε το 2-2. Μετά το γκολ του Άτλα οι γηπεδούχοι “αφυπνίστηκαν” και στο 72′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπούν μπροστά στο σκορ με τον Παύλο Καλαμάρη να αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι του Πασχάλη Νικάκη, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν και τρίτο δοκάρι στο ματς αυτή την φορά σε σουτ του Λιόντου. Τελικά ο… γόρδιος δεσμός λύθηκε για τον Απόλλωνα στο 78′ με τον Ταϊδούρ Αχμέτ, που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο, με πλασέ να σκοράρει για το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα που δύο στροφές πριν το τέλος ξέφυγε με +4 βαθμούς απο την θέση που οδηγεί στην Β’ και πλέον πολύ καθοριστικό ρόλο θα παίξει η επόμενη αγωνιστική με τον Απόλλωνα να αγωνίζεται στη Νεάπολη απέναντι στον συνονόματο Ξάνθης, ενώ θα μπορούν να πανηγυρίσουν παραμονή ακόμη και με ήττα σε περίπτωση ήττας της ΑΕΞ απο το Δροσερό. Νέο εκτός έδρας ματς την ερχόμενη Κυριακή για τον Άτλα που θα παίξει στον Ζυγό με τον Ηρακλή

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Γιώργο Πασχαλίδη και Δημήτρη Δανδανόπουλο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ(Γ. Σουπιάδης): Μετεντζίδης, Ναλής, Πορφυράκης, Νικολαίδης, Κωνσταντινίδης Κ.(46′ Λιόντος Ευθ., Αθανασόπουλος, Μπαρσεγιαννίδης, Κυριακίδης(46′ Αχμέτ Ταϊφούρ), Νικάκης, Καραμπατζάκης(46′ Λιόντος Αν.), Σιμελίδης

ΑΤΛΑΣ ΣΕΛΙΝΟΥ(Γ. Τζαρτάκης): Καλαμάρης Π., Χατζόπουλος, Ντόκο, Παπαευαγγέλου Γ., Καλτσίδης, Παπαευαγγέλου Δ., Θωμαίδης, Αδαμίδης, Καλαμάρης Ν., Πανόπουλος, Ντανατσίδης(57′ Παπάζογλου)

Share it