Search

Ιστορικές στιγμές για την Δόξα Θεολόγου των Θρακιώτων με την κατάκτηση του τίτλου στην ΕΠΣ Καβάλας!

Έγραψε ιστορία η Δόξα Θεολόγου που κέρδισε στην Ελευθερούπολη και μια στροφή πριν το τέλος αναδείχτηκε πρωταθλήτρια της Α’ ΕΠΣ Καβάλας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την άνοδο στη νέα Δ’ Εθνική.

Η ομάδα της Θάσου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ απο γκολ του Σολακίδη, χρειάστηκε ένα Θρακιώτικο τέρμα για να ξαναμπεί στο ματς με τον ξανθιώτη Τόλη Τσανακτσόγλου να σκοράρει στο 45′ για το 1-1. Το “χρυσό” γκολ του…τίτλου για τον Θεολόγο σημείωσε στο 90′ ο Μουσάς και αμέσως μετά έγινε ο κακός χαμός στα αποδυτήρια της ομάδας με παίκτες και διοίκηση να πανηγυρίζουν έξαλλα την άνοδο.

Θυμίζουμε πως στην ομάδα της Θάσου είναι έντονο το Θρακιώτικο στοιχείο, και μάλιστα με καθοριστική συμμετοχή στην άνοδο, οι ξανθιώτες Τόλς Τσανακτσόγλου, Φίλιππος Τζομιάδης, Σάββας Μπαϊρακταρίδης, Βασίλης Στεπανιάν και Δημήτρης Θεοφυλάκης, ο Εβρίτης Ηλίας Οτέμπερης και ο πρώην του Πανθρακικού και αρκετών ακόμα ομάδων της ΕΠΣ Θράκης, Γιώργος Ζουλής, Μάλιστα πλην του Στεπανιάν, που είχε σοβαρό τραυματισμό, είχαν καθοριστική συμμετοχή στην πορεία προς τον τίτλο

Share it