Search

Ήττα απο το Βέλγιο για την Εθνική Παίδων που θα παίξει τα ρέστα της με Τσεχία για την πρόκριση!

Την ήττα με 3-0 γνώρισε απο το ισχυρό Βέλγιο η Εθνική ομάδα των Παίδων στον δεύτερο αγώνα της στην τελική φάση του EURO U17 που διεξάγεται στην Ιρλανδία.

Τα γκολ για τους Βέλγους σημείωσαν ο Καλουλίκα στο 21, ενώ ακολούθησαν στο 42 και το 90 τα τέρματα του Μπάετεν. Βασικός ξεκίνησε ο ξανθιώτης αμυντικός του ΠΑΟΚ, Αβεντίς Αβεντισιάν, ενώ ως αλλαγή πέρασε στο ματς ο ξανθιώτης επιθετικός του ΑΟΞ, Νεκτάριος Κοτόπουλος. Δεν αγωνίστηκε ο αμυντικός της Ξάνθης, Γιώργος Μανίσογλου.

Πάντως παρά την ήττα η πρόκριση δεν έχει χαθεί για την Εθνική μας, ειδικά μετά την ισοπαλία της Τσεχίας με την Ιρλανδία. Έτσι το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στους Τσέχους αποκτά χαρακτήρα τελικού καθώς η Εθνική μας θέλει μόνο νίκη για να καταλάβει μια εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στα προημιτελικά

Βέλγιο: Βάντεβουρντ, Σαρντέγια, Νιζέτ, Κάνα, Πέρσιν (68΄ Σικέ), Τζορτζ (66΄ Ντε Βολφ), Ντόκου, Λάντου, Αΐτ Ελ Χάτζι, Καλούλικα (62΄ Ιντούμπο-Μουζάμπο), Μπάετεν.

Ελλάδα: Τζολάκης, Τσάβος, Λαζαρίδης (59΄ Καράκουτης), Ασλανίδης, Σιατούνης (86΄ Μπελεβώνης), Τζόλης (46΄ Αρσενίδης), Σουρλής (60΄ Κοτόπουλος), Αβεντισιάν, Γροσδάνης, Παυλίδης, Γρόσδης (46΄ Λιάτσος).

Αποτελέσματα και βαθμολογία:

Βέλγιο – Ελλάδα  3-0

Ιρλανδία – Τσεχία  1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βέλγιο  4(4-1)

2. Ιρλανδία  2(2-2)

3. Τσεχία   2(2-2)

4. Ελλάδα  1(1-4)

Τελευταία αγωνιστική(9/5)

Ελλάδα -Τσεχία

Ιρλανδία – Βέλγιο

Share it