Search

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα και το “Ιταλικό όνειρο” ο Σιμάρ Χασάνογλου της Κ17 της Ξάνθης! Όλο το παρασκήνιο και ο καταλύτης για την μεγάλη ευκαιρία(+pics)

Έτοιμος να ζήσει μια στιγμή που μπορεί να την θυμάται για μια ζωή είναι ο αμυντικός μέσος της Κ17 του ΑΟΞ, Σιμάρ Χασάνογλου που απο τις 7 έως και της 9 Μαίου θα ταξιδέψει στην Βερόνα για να περάσει τα δοκιμαστικά της Κιέβο Βερόνα!

Ο γεννημένος στις 22 Μαρτίου, Σιμάρ Χασάνογλου που ανήκει σε μια φουρνιά εξαιρετικά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ, είχε ξεχωρίσει απο μικρός και ειδικά με την φανέλα της ΑΕ Ξάνθης, οπού και ανδρ οπού πέρα απο το ενδιαφέρον της Ξάνθης είχε προσεγγίσει και άλλων ομάδων απο το εξωτερικό, έχοντας και εντυπωσιακές εμφανίσεις με την φανέλα της Αθλητικής Ένωσης ιδιαίτερα στο σπουδαίο διεθνές τουρνουά της Σμύρνης.

Τελικά τότε τον κέρδισε ο ΑΟΞ, την φανέλα του οποίου φόρεσε στα Κ15 και απο το περασμένο καλοκαίρι και της Κ17 του συλλόγου. Ωστόσο ο 16χρονος μέσος είδε με χαρά το έγγραφο που απέστειλε η Ιταλική Κιέβο, και σας παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα το Sportsaddict.gr, για να βρεθεί το προσεχές τριήμερο στην Ιταλική πόλη.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτή την μεγάλη ευκαιρία για τον ταλαντούχο ξανθιώτη ποδοσφαιριστή έπαιξε ο εκπρόσωπος του νεαρού χαφ, Ανέστη Τσετινές. Ο γνωστός Ξανθιώτης μάνατζερ έχοντας πολύ καλή επαφή με την Ιταλική αγορά όταν του ζητήθηκε να προτείνει έναν παίκτη γεννημένο το 2003 για να περάσει τα τεστ της Κιέβο, πρότεινε τον Σιμάρ Χασάνογλου που είναι ένας παίκτης που πιστεύει πολύ στο ταλέντο του. Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές του Sportsaddict μας τόνιζαν πως ενδεχομένως η Κιέβο να μην είναι η μόνη που θα δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του διεθνή ξανθιώτη χαφ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητεςΦυσικά σημαντικό ρόλο στην βελτίωση του Σιμάρ αλλά και στην αποδοχή αυτή της πρότασης έχει και η ΠΑΕ Ξάνθη, με τους ιθύνοντες της Ακαδημίας να αποδέχονται με χαρά την κρούση της Κιέβο, και σαφέστατα η χαρά τους θα είναι ακόμη μεγαλύτερη αν με την επιστροφή του ξανθιώτη χαφ έρθει η ευκαιρία για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας να μπορέσει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Share it