Search

Ο απολογισμός της 5ης αγωνιστικής των play-off και play-out της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 29 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με νίκες συνέχισαν Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου και Αετός Μίσχου, ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής κέρδισε τον Κομψάτο Πολυάνθου και ανέβηκε στην τρίτη θέση, νέα νίκη πέτυχε το Ατσάλι Αρχοντικών ενώ ισόπαλο έληξε το ματς στην Εκτενεπόλ.

PLAY-OFF

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Κομψάτος Πολυάνθου 3-1

Με 3-1 επικράτησε του Κομψάτου Πολυάνθου ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Σμάιλης, Παναγιωτίδης και Τουτουντζή Ερέν, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να ισοφαρίσουν προσωρινά με τον Ξενοδοχίδη.

Αετός Μίσχου-Ηρακλής Σαπών 9-0

Άνετη νίκη πέτυχε ο Αετός Μίσχου με 9-0 επί του Ηρακλή Σαπών. Τέσσερα τέρματα πέτυχε ο Εσδάτ Γιασάρ, τρία ο Μουσταφά Ισμαήλ και από ένα οι Μουζάς και Πάνος.

ΑΣ Αγιοχωρίου-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου 2-3

Με το διπλό έφυγε από το Αγιοχώρι η πρωτοπόρος Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου επικρατώντας με 2-3. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Ιωαννίδης, Παγκοζίδης και Ξενοδοχίδης Η.

PLAY-OUT

ΑΕ Κομοτηνής-Ατσάλι Αρχοντικών 0-5

Ένα βήμα μακριά από την παραμονή του βρίσκεται το Ατσάλι Αρχοντικών που κέρδισε με 0-5 την ΑΕ Κομοτηνής. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Πόντος Κομοτηνής-ΑΟ Αρσακείου 3-3

Ισόπαλοι με 3-3 αναδείχθηκαν Πόντος Κομοτηνής και ΑΟ Αρσακείου. Τσιλιγκαρίδης Ν., Χρηστίδης και Ζουρνατζίδης πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ για το Αρσάκειο σκόραρε δις ο Μεχμέτ Καφετζί και μια ο Χατζηαντωνίου.

Ρεπό: Ένωση Ασωμάτων

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από την 5η αγωνιστική των play-off και play-out.

Share it