Search

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού διαιτητή της Super League!

Ένα νέο κρούσμα βίας σε βάρος Έλληνα διαιτητή, έρχεται να αναδείξει την καθ΄όλα περίεργη και άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του SDNA ύστερα από αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, ο Αλέξανδρος Τσαμούρης γύρισε στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με το που πάρκαρε, δύο άτομα περνούσαν με μια μηχανή και, μόλις πήγε να πάρει την τσάντα του, είδε τον έναν από τους δύο να έχει κατέβει και να τον κοιτάζει σε μια μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Στη συνέχεια, ο ίδιος άρχισε να τρέχει, όπως και ο δράστης από πίσω του. Βρίσκοντας αρκετά εμπόδια, τον είδε να του βάζει τρικλοποδιά και να τον ρίχνει στο έδαφος, αρχίζοντας να τον κλωτσά στο κεφάλι. Λίγο μετά, ο άλλος που βρισκόταν στη μηχανή, του φώναξε στα ελληνικά «Φύγε», για να αποχωρήσουν αμφότεροι οι δράστες.

Ο Τσαμούρης ενημέρωσε την ΚΕΔ άμεσα και πήγε στο νοσοκομείο, έχοντας χτυπήματα στα χέρια, καθώς με αυτά αμύνθηκε, για να προστατευτεί από το χτύπημα. Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, επεσήμανε πως οι δράστες φορούσαν κράνη.

Share it