Search

Μίλαν Ράσταβατς: “Ζητώ συγνώμη στον κόσμο μας για την εικόνα, θα μιλήσω με την ομάδα για το μέλλον μου”

Ως σοκ τόσο για εκείνων όσο και για την ομάδα του χαρακτήρισε το σημερινό αποτέλεσμα στο Κλεάνθης Βικελίδης ο τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου.

«Θέλω να συγχαρώ τον Άρη για τη νίκη του. Θέλω να ζητήσω συγνώμη και να απολογηθώ στους οπαδούς μας για τη σημερινή ήττα μας. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, στα 2/3 του αγώνα προσπαθήσαμε και κάναμε αυτό που οφείλαμε. Μετά το 3-2 σταματήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, σαν να σταμάτησε να παίζει η ομάδα. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή σ’ ένα ανταγωνιστικό επίπεδο και πραγματικά ήταν πολύ άσχημο αυτό που συνέβη. Ήταν κάτι ασυνήθιστο για μας, γιατί δεν είμαστε ομάδα που δέχεται τόσα πολλά γκολ. Ήταν ένα σοκ για μας και δεν καταφέραμε να το αντιμετωπίσουμε. Είχαμε ένα σχέδιο ώστε να δώσουμε σ’ ένα νέο παιδί (σ. σ. Θυμιάνης) την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια γιατί έκανε καλό παιχνίδι. Και φυσικά είχαμε μια ακόμη ιδέα να βοηθήσουμε την ομάδα να δώσουμε την ευκαιρίες σε δύο παίκτες που ήταν καιρό τραυματίες. Εν τέλει όμως, αυτό που μετράει είναι ότι δεχθήκαμε τόσα πολλά γκολ. Εμείς παίξαμε το πολύ σημαντικό ματς στην προηγούμενη αγωνιστική».

Σε ερώτηση για το μέλλον του στην ομάδα, απάντησε: «Το συμβόλαιό μου λήγει, θα έχω μια συνάντηση με το κλαμπ και θα αποφασίσουμε τι θα γίνει στο μέλλον», απάντησε και ρωτήθηκε για την αποφυγή υποβιβασμό, την κακή χρονιά συνολικά αλλά και την προοπτική για το μέλλον. «Ήταν μια κακή σεζόν, συμφωνούμε. Ήταν καλή στο πρώτο μισό της χρονιάς, μετά προέκυψαν πολλές δυσκολίες και δεν καταφέραμε να διατηρηθούμε στο επίπεδο που θέλαμε. Όταν έρχεται ένα πρόβλημα, μετά ακολουθούν κι άλλα τα οποία δεν τα διαχειριστήκαμε με τον σωστό τρόπο. Πριν από τρία χρόνια η Ξάνθη τερμάτισε με 30 βαθμούς στην 14η θέση. Πολλές φορές, μπορεί κάποιες άτυχες στιγμές να φέρουν τα πάνω κάτω. Όλες οι ομάδες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας επηρεάζονται πιο εύκολα από 2-3 προβλήματα. Πρέπει να αφήσουμε αυτή τη σεζόν και να κοιτάξουμε την επόμενη».

Σχετικά με το γεγονός ότι τοποθέτησε πολύ ψηλά την άμυνά του κι αν ήταν μια ριψοκίνδυνη επιλογή, είπε: «Το κάναμε και με την είσοδο του Καμαρά αλλάξαμε τη διάταξη για να γίνουμε πιο συμπαγείς, αλλά δυστυχώς αυτό δεν λειτούργησε γιατί εκεί ήρθε το πιο άσχημο κομμάτι για την ομάδα μας».

Share it