Search

Πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς έξι αθλητές στο αγώνισμα της δυσκολίας!

Το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στον Βόλο το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης στο αγώνισμα της δυσκολίας. Εκεί βρέθηκαν και αγωνίστηκαν αθλητές και αθλήτριες του ΕΟΣ Κομοτηνής, με αρκετούς εξ αυτών να διακρίνονται και τελικά να προκρίνονται στην τελική φάση.

Αναλυτικότερα το Σάββατο 20 Απριλίου αγωνίσθηκαν οι προ αγωνιστικές κατηγορίες, ενώ την Κυριακή 21 Απριλίου οι αγωνιστικές. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, το επίπεδο πολύ ψηλό και η ατμόσφαιρα όμορφη σε αθλητικά πλαίσια.

Για μια ακόμα φορά διαπιστώνεται ότι η μεγαλύτερη πίστα που διαθέτει η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης στην Ελλάδα, αυτή του Βόλου, είναι πλέον πολύ μικρή για να φιλοξενήσει αγώνες του επιπέδου που έφθασαν οι αθλητές. Είναι επιτακτική ανάγκη για κάτι σύγχρονο που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο ώστε οι Έλληνες αθλητές αναρρίχησης να γίνουν ανταγωνιστικοί και στους διεθνείς αγώνες.

Εκ μέρους του ΕΟΣ Κομοτηνής έλαβαν μέρος οι: Μαρία Κασάπη, Αλίκη Κασάπη, Χριστίνα Αθανασιάδη, Άννα Κασμερίδου, Φίλιππος Σιμόπουλος, Όλγα Εξακοΐδη, Κωνσταντίνα Χριστίδου, Μαριλίνα Χατζηχριστοδούλου και Βασιλική Κοκκινάκη.

Προκρίθηκαν στους τελικούς έξι από τους αθλητές του ΕΟΣ Κομοτηνής. Επόμενοι αγώνες είναι αγώνες Boulder και θα διεξαχθούν στην Αθήνα στις 4 και 5 Μαΐου.

Share it