Search

Πάτησαν Βόλο οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης που μετρούν αντίστροφα για το Final 4! Ευχές από όλη την Ξάνθη για επανάληψη του περσινού κατορθώματος

Στον Βόλο βρίσκονται απο το απόγευμα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ14 της ΕΠΣ Ξάνθης, ενόψει της παρουσίας σε δεύτερο συνεχόμενο Final 4.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Απόστολου Κουτρουλού, που σαφέστατα είναι εντελώς διαφορετική απο την περσινή Μεικτή Παίδων που κατέκτησε την κορυφή της Ελλάδας, έκαναν μάλιστα και την πρώτη τους χαλαρή προπόνηση ενόψει του μεγάλου αγώνα με την ΕΠΣ Αχαίας το πρωινό της Τετάρτης (10:00 LIVE Sportsaddict).

Η ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης σε αυτό το μακρινό ταξίδι έχει και την συμπαράσταση όλης της ποδοσφαιρική και μη Ξάνθης, με τους Απόλλων Ξάνθης και Βιστωνίδα μάλιστα να στέλνουν μέσω του Sportsaddict της ευχές τους στους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και πλήθος αρκετών προπονητών, παραγόντων και ιθυνόντων Ακαδημιών του Νομού, όπως και της ΠΑΕ Ξάνθη μέσω του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας Θόδωρου Σαββίδη και του Υπεύθυνου της Ακαδημίας Περικλή Καλογιάννη. Άλλωστε είναι μεγάλο ζήτημα για το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο η παρουσία των Μεικτών ομάδων του Νομού σε τόσο υψηλό επίπεδο για ακόμη μια χρονιά.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Share it