Search

Με 12αδα ταξιδεύει την Πρωτομαγιά στην Σκύδρα για να γράψει ιστορία ο Ερμογένης Ξάνθης!

Στους ρυθμούς του ιστορικού μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία κινούνται άπαντες στον Ερμογένη Ξάνθης, που πλέον μετρούν αντίστροφα καθώς το απόγευμα της Πρωτομαγιάς ρίχνονται στην μάχη με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για της 20:00 απέναντι στον οικοδεσπότη Αριστοτέλη Σκύδρας.

Η ομάδα του Δημήτρη Παρασκευόπουλου μετά απο μια εξαιρετική χρονιά που έφερε τον σύλλογο στην κορυφή της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, θέλουν να την κλείσουν με ιδανικό τρόπο και φέρνοντας μια μεγάλη για την ιστορία του συλλόγου άνοδο στην Α2. Η ομάδα της Ξάνθης θα ταξιδέψει για την Σκύδρα το πρωινό της Πρωτομαγιάς και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Σκύδρας που άλλωστε θα διαμένει για όλο το διάστημα του μπαράζ απο την Πρωτομαγιά έως και της 5 Μαϊού.

Την 12μελη αποστολή του Ερμογένη που θα συνοδέψει και ο Πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μακρυνίτσας, απαρτίζεται απο τους: Τάσο Ματθαίο, Γιώργο Τερζογλου, Σπύρο Τερζόγλου, Μιχάλη Κοτόρνο, Στράτο Βογιατζή, Αλέξανδρο Βερβελίδη, Γρηγόρη Νιακόπουλο(λ), Κώστα Ζουγρή, Αλέξανδρο Λαντζουράκη, Βάιο Χριστοδούλου, Γιώργο Τσατσούλα(λ) και Γιάννη Παυλίδη

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΜΟΓΕΝΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

Share it