Search

Αναγέννηση Παγουρίων: “Έχουμε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια”!

Μπορεί η Αναγέννηση Παγουρίων να είναι μια ανερχόμενη δύναμη τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Θράκης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως και ο δρόμος της για να φτάσει ως εδώ και φυσικά για να συνεχίσει την πολύ καλή της πορεία, ήταν και είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Η Αναγέννηση αφού κατάφερε πέρυσι να ανέλθει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, φέτος έκανε και το βήμα παραπάνω κερδίζοντας την είσοδό της στα play-off. Είναι όμως το μοναδικό σωματείο αυτή τη στιγμή στην κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαίρου της Ροδόπης, που δεν έχει δικό της γήπεδο, φυσική έδρα. Κι όμως, η ομάδα των Παγουρίων έχει περιπλανηθεί σε αρκετά γήπεδα μεταξύ των οποίων του Μεσοχωρίου, του Νέου Σιδηροχωρίου, της ΕΠΣ Θράκης σε μερικές περιπτώσεις και φέτος αυτό των Υφαντών.

Όπως τονίζουν από την ομάδα, τόσο ο πρόεδρος κ. Σταθάκης και ο προπονητής κ. Μεμέτ, όσο και οι ποδοσφαιριστές: “Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός πως η ομάδα των Παγουρίων παρ’όλο που μετράει πάνω από δέκα χρόνια ζωής, δεν έχει αποκτήσει ακόμα το δικό της “σπίτι”. Δυστυχώς κάθε χρόνο σπαταλιούνται πολλά χρήματα για τα γήπεδα που φιλοξενούν τις προπονήσεις και τους αγώνες μας. Η “επιβίωση” της ομάδας αποτελεί κατόρθωμα, όμως αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, θα φτάσει η στιγμή της κατάρρευσης. Όλα αυτά τα χρόνια συζητήσαμε με την Δημαρχία, την Περιφέρεια και άλλους, όμως το μόνο που πήραμε ήταν υποσχέσεις. Πλέον όσο πλησιάζουν οι εκλογές, οι εκάστοτε υποψήφιοι μας τάζουν και πάλι γήπεδο, όμως δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να γίνουν πιστευτοί. Έχουμε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και ελπίζουμε πως σύντομα θα έρθει η στιγμή που η επιθυμία και το “όνειρό” μας θα γίνουν πραγματικότητα.”

Share it