Search

Η μάχη του τίτλου στον Βόρειο όμιλο της Β’ ΕΠΣ Έβρου μέχρι το φινάλε!

Θέση για… τρεις έχει φέτος ο θρόνος του πρωταθλητή στον Βόρειο όμιλο της Β’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Έβρου.

Ακρίτας Νέας Βύσσας, Ένωση Οινόης και Ατρόμητος Ασπρονερίου μονομαχούν και όπως όλα δείχνουν θα το κάνουν και στις υπολειπόμενες 5 αγωνιστικές για τον τίτλο και την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Αμέσως μετά την διακοπή του Πάσχα μάλιστα έχουμε ντέρμπι με την Βύσσα να φιλοξενεί το Ασπρονέρι.

Αυτή τη στιγμή και με την συμπλήρωση 21 αγωνιστικών η Βύσσα είναι 1η με 50 βαθμούς, ακολουθεί η Οινόη με 47, ενώ τους ίδιους βαθμούς αλλά με μειονέκτημα κόντρα στην Οινόη έχει στην 3η θέση το Ασπρονέρι.

Από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στις 3 πρώτες θέσεις ένα σημαντικό πλεονέκτημα έχει η Οινόη καθώς σε αντίθεση με τους δύο συνδιεκδικητές της έχει κάνει το ρεπό της που σημαίνει ότι ακόμα και αν έχει μία απώλεια βαθμών θα έχει την ευκαιρία να την αναπληρώσει, κάτι που δεν θα ισχύει για τους άλλους δύο. Επιπλέον στα 5 ματς που έχει να δώσει, στο 1 θα πάρει 3 βαθμούς χωρίς να αγωνιστεί καθώς είναι με τον Κυπρίνο που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Βαθμολογικά βέβαια το προβάδισμα αυτή τη στιγμή ανήκει στην Βύσσα που είναι μόνη πρώτη και αν μάλιστα νικήσει στις 5 Μαΐου το Ασπρονέρι, τότε θα το αφήσει ουσιαστικά εκτός τίτλου και θα παλέψει με την Οινόη για την κούπα.

Με τα δεδομένα αυτά λοιπόν, πάμε να δούμε την μάχη του τίτλου μέχρι το φινάλε:

22η αγωνιστική – 4 & 5 Μαΐου

Θούριο – Οινόη
Βύσσα – Ασπρονέρι

23η αγωνιστική – 11 & 12 Μαΐου

Οινόη – Κυπρίνος (3-0 α.α.)
Βύσσα ρεπό
Ασπρονέρι – Δόξα Ορεστιάδας

24η αγωνιστική – 15 Μαΐου

Βύσσα – Δόξα Δόξας
Ελληνοχώρι – Οινόη
Ασπρονέρι – Στέρνα

25η αγωνιστική – 25 Μαΐου

Στέρνα – Οινόη
Ρίζια – Βύσσα
Απρονέρι ρεπό

26η αγωνιστική – 1 Ιουνίου

Οινόη – Φυλάκιο
Ασπρονέρι – Δόξα Δόξας
Θούριο – Βύσσα

 

Share it