Search

Δέκα χρόνια απο την κατάκτηση της κορυφής απο τους Παίδες της ΕΠΣ Θράκης!

Δέκα χρόνια απο μια πολύ μεγάλη επιτυχία, ίσως απο της σημαντικότερες σε αυτές της ηλικίες για το ποδόσφαιρο της Ροδόπης, συμπληρώθηκαν την Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου.

Τέτοια ημέρα δέκα χρόνια πριν η μεικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Θράκης υπο της οδηγίες του Κώστα Γεμενετζή κατακτούσε την κορυφή της Ελλάδας στο Ενωσιακό πρωτάθλημα κερδίζοντας στην διαδικασία των πέναλτι με 6-5 την ΕΠΣ Πειραιά(0-0 κανονικός αγώνας). Για την ομάδα της ΕΠΣ Θράκης στην διαδικασία των πέναλτι ευστόχησαν οι Βοσνακίδης, Ανδρίκου, Γκαϊτατζής, Φαρασόπουλος, Καρανικολάος και Μισιρλή Γ.

Η ομάδα που οδήγησε την ΕΠΣ Θράκης στην κορυφή της Ελλάδας στην ηλικιακή κατηγορία των Παίδων αποτελούταν απο τους: Αράπογλου, Γκιοκάν Μισιρλή, Καρανικόλα, Βοσνακίδη, Κεχαγιά, Φαρασόπουλο, Βασιλακάκη, Ανδρίκου, Γκαϊτατζή, Πεχλιβανόπουλο, Γωνιάδη, Μορφακίδη, Οκάν Μισιρλή, Βιόπουλο, Παναγιωτίδη, Μαμούτ και Κοτσάμπαση.

Τους πρωταθλητές Ελλάδας είχε τιμήσει και το καλοκαίρι του 2017 η ΕΠΣ Θράκης, διοργανώνοντας φιλικό αγώνα με τα μέλη της ομάδας που έφερε την κούπα στην Κομοτηνή και τα μέλη της μεικτής ομάδας Region της ΕΠΣ Θράκης(θυμηθείτε ΕΔΩ το ματς).

Για αυτή την ιστορική επέτειο η ΕΠΣ Θράκης ανάρτησε:

10 χρόνια από τη μεγαλειώδη επιτυχία της μεικτής ομάδας ποδοσφαίρου παίδων της ΕΠΣ Θράκης που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 επικρατώντας στο τελικό της μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Πειραιά
Αναλυτικά, στην αρχική ενδεκάδα της ΕΠΣ Θράκης είχαν ξεκινήσει οι Αράπογλου, Μισιρλή Γ., Καρανικολάος, Βοσνακίδης, Κεχαγιάς, Φαρασόπουλος, Βασιλακάκης, Ανδρίκου, Γκαϊτατζής, Πεχλιβανόπουλος και Γωνιάδης. Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμα οι Μορφακίδης, Μισιρλή Ο., Βιόπουλος, Παναγιωτίδης, Μαμούτ και Κοτζαμπάσης.

Share it