Search

Ψηλά στην λίστα του Πανιωνίου ο Γιώργος Ξενιτίδης!

Ένα από τα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που έχουν ξεχωρίσει με τη μέχρι τώρα παρουσία του είναι ο Γιώργος Ξενιτίδης. Ο 19χρονος Ξανθιώτης χαφ έχει κάνει μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου.

Ο Ξενιτίδης που έχει αναδειχθεί απο την Ακαδημίας της Βιστωνίδας, είναι παίκτης που ξεχωρίζει από τη μέχρι τώρα παρουσία του με την ερυθρόλευκη φανέλα.Έχει κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και σε γενικές γραμμές υπάρχει πολύ καλή άποψη για τις δυνατότητες του και φαίνεται πως υπολογίζεται και αρέσει αρκετά στον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού.

Η περίπτωση του θα απασχολήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, διότι λόγω ηλικίας ο Ξενιτίδης θα πρέπει να φύγει από την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Δεν θα έχει δηλαδή δικαίωμα συμμετοχής με την ομάδα Νέων των Πειραιωτών. Ο Ξενιτίδης έχει φυσικά συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Πληροφορίες της εφημερίδας “Φως” αναφέρουν πως για τον ποδοσφαιριστή έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης λόγω του περιορισμού που θα έχει για τις μεταγραφές θα στραφεί σε λύσεις πιτσιρικάδων και ο Ξενιτίδης φαίνεται πως βρίσκεται στη λίστα.

Share it