Search

Ο Ανέστης Αγγελάκης πρώτος σκόρερ στην Β’ ΕΠΣ Ξάνθης! Οι κορυφαίοι σκόρερ και οι καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας

Με τον Ανέστη Αγγελάκη(δεύτερος απο δεξιά κάτω) του Αετού Τοξοτών να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 16 τέρματα έπεσε η αυλαία της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με τον πρώην επιθετικό των Βιστωνίδας και Απόλλων Ξάνθης να κάνει μια άκρως παραγωγική χρονιά.

Με διψήφιο αριθμό τερμάτων τελείωσαν την χρονιά ο Δήμος Αραμπατζής των Πηγαδίων που σκόραρε 13 φορές, ο Αλέξης Τόλιας του Κουτσού που πέτυχε 12 γκολ, αλλά και Εμίνογλου και Τοπ Αλή Ριτβάν που σκόραραν απο 11 τέρματα έκαστος. Ενώ αξία αναφοράς είναι και η περίπτωση του Σταύρου Παρσαντανιάν που στο πρώτο μισό της χρονιάς αγωνίστηκε με τον Απόλλων Ξάνθης έχοντας 5 τέρματα ενώ στο δεύτερο μετακόμισε στον Ατρόμητο Χρύσας με την φανέλα του οποίου σκόραρε ακόμη 6 φορές.

Την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία είχε ο Παύλος Μελάς Κουτσού που σκόραρε 48 φορές, ενώ στην δεύτερη θέση ήταν η πρωταθλήτρια Ελπίς Γενησέας με 42 τέρματα. Την πρώτη πεντάδα κλείνουν οι Ασπίς Πηγαδίων(40), Σμίνθη(38) και Αετός Τοξοτών(35)

Η ομάδα με τους περισσότερους διαφορετικούς σκόρερ είναι η Αναγέννηση Παλαιάς Χρύσας με 15 διαφορετικούς σκόρερ, ενώ ακολουθεί η Δόξα Μυρωδάτου που βρήκε γκολ απο 14+1(αυτογκόλ).  Στους 13+1(αυτόγκολ) είναι ο Παύλος Μελάς Κουτσού, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνουν με 13 διαφορετικούς σκόρερ είναι ο Αετός Γοργόνας και 12 η πρωταθλήτρια Γενησέα

Αναλυτικά οι 27 πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος:

16 γκολ: Ανέστης Αγγελάκης(Αετός Τοξοτών)

13 γκολ: Δήμος Αραμπατζής(Ασπίς Πηγαδίων)

12 γκολ: Αλέξης Τόλιας(Π. Μελάς Κουτσού)

11 γκολ: Εμίν Εμίνογλου(Ελπίς Γενησέας),Τοπ Αλή Ριτβάν(Π. Μελάς Κουτσού)

9 γκολ: Χασάν Μπουρμπούν(ΑΟ Σμίνθη)

8 γκολ: Κυριάκος Καραπαζαρλής (Ελπίς Γενησέας), Σεζγκίν Κιουλού(Αετός Γοργόνας), Γιασίν Κιούρτ(ΑΟ Σμίνθη)

7 γκολ: Νίκος Λαζαρίδης(Ατρόμητος Χρύσας), Λαμπριανίδης(Δόξα Μυρωδάτου)

6 γκολ: Ντογκούς Ρουστέμογλου(Ελπίς Γενησέας) Σταύρος Παρσαντανιάν, Τόλης Χατζηβασιλείου(Ατρόμητος Χρύσας), Φαρζλή Καπζά(ΑΟ Σμίνθη), Τσουκαταρίδης(Κεραυνός Π. Κατραμίου)

5 γκολ: Δημήτρης Ρετσελάς(Ασπίς Πηγαδίων), Γιώργος Δημόπουλος(Ατρόμητος Χρύσας), Γιάννης Κοντοστάθης(Δόξα Σταυρούπολης), Φεϊμή Ιλκέρ(Κεραυνός Π. Κατραμίου)

4 γκολ:, Π. Φιλιππίδης(Ελπίς Γενησέας), Χρήστος Γκιαουράκης(Π. Μελάς Κουτσού), Στέφανος Λαμπάκης(Ασπίς Πηγαδίων), Σοϊκάν Αρναούτ(Αετός Γοργόνας), Γερνάς(Αετός Τοξοτών),  Δ. Παπαδόπουλος, Γιώργος Σερνισλίδης(ΑΠΟΞ)

Share it