Search

Νίκη επί του Ορφέα στην πρόβα τζενεράλε του Νέστου Χρυσούπολης ενόψει μπαράζ

Με τη νίκη αλλά και αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα έφυγε απο το γήπεδο του ΑΟΞ ο Νέστος Χρυσούπολης που κέρδισε με 3-1 τον Ορφέα σε φιλικό παιχνίδι.

Στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων μπαράζ με την ομάδα της Τρίγλιας(5 στην Χαλκιδική και 12 στην Χρυσούπολη) η ομάδα του Κυριακού Κετσιεμενιδη έδειξε σε καλή αγωνιστική κατάσταση παρά τις αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, καταφέρνοντας να επικρατήσει του Ορφέα αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ.

Η ομάδα της Ξάνθης άνοιξε το σκορ με τον Λάζαρο Μαυρόπουλο σε ένα πολύ καλό δικό της διάστημα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, με το Νέστο να ισοφαρίζει με ωραία εκτέλεση φάουλ του Νίκου Μελισσόπουλου για το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η ομάδα της Χρυσούπολης με τέρματα των Μπέλιτς και Τζαμπέγια έφτασε στο τελικό 3-1 και έδειξε έτοιμη για τις μάχες με την ομάδα της Τριγλίας με φόντο την άνοδο στην Football League.

Το παιχνίδι ήταν πολύ χρήσιμο πέρα απο το Νέστο και για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, με τον Μπάμπη Χατζημεστή κυρίως στο δεύτερο μέρος να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες της ομάδας. Τελευταίο τεστ πριν της καλοκαιρινές διακοπές για τους παίκτες του Ορφέα είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 30 Απριλίου απέναντι την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Ξάνθη.

Share it