Search

Υπόθεση Κενταύρου η κορυφή των σκόρερ στην Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης! Οι 10 τοπ σκόρερ και οι καλύτερες επιθέσεις

Με τον Χουσμέν Χαμδή του Κένταυρου Ξάνθης μετά απο μια τρομερή χρονιά να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ σημειώνοντας 16 τέρματα σε μολις 11 ματς! έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης

Μάλιστα η πρωταθλήτρια της κατηγορίας πέρα απο τον Χουσμένη Χαμδή έχει ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ με τον Οσμάν Κεχαγιά Μουχαρέμ να είναι δεύτερος με 8 γκολ, ο Εμρε Κεχαγιά τρίτος με 7 γκολ ενώ στην πρώτη εξάδα των σκόρερ είναι και ο Ερσάν Καράνταη.

Δύο παίκτες έχει στους κορυφαίους ο Ορφέας με τους Αραμπατζή και Βρίγκο να έχουν σημειώσει απο 5 γκολ έκαστως, ενώ δύο σκόρερ έχει και ο Εθνικός Κιμμερίων με τον Ενγκίζ Νιζάτ να έχει πετύχει  τέρματα και ο Χασάν Ομέρογλου 5. Στην πρώτη τριάδα των σκόρερ ολοκλήρωσε την χρονιά ο Βαγγέλης Καραγιαννίδης που πέτυχε 7 τέρματα με την φανέλα της ΑΕΚ Κυψέλης, ενω την δεκάδα των σκόρερ κλείνει ο Ιντζέ Καρά Φικρή της Κοτύλης.

Καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος αναδείχτηκε όπως είναι λογικό με τόσους σκόρερ, ο Κένταυρος που πέτυχε 47 γκολ, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Φίλιππος Δροσερού με 22 τέρματα. Την πρώτη πεντάδα κλείνουν οι Ορφέας Ξάνθης με 21 γκολ, ο Εθνικός Κιμμερίων με 18 και η ΑΕΚ Κυψέλης με 17. Μάλιστα η ομάδα του Δροσερού είναι και η ομάδα με τους περισσότερους σκόρερ, με συνολικά 17 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές της να σκοράρουν την φετινή χρονιά!

Οι 10 τοπ σκόρερ του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης

16 γκολ: Χαμδή Χουσμέν(Κένταυρος)

8 γκολ: Οσμάν Κεχαγιά Μουχαρέμ(Κένταυρος)

7 γκολ: Εμρέ Κεχαγιά(Κένταυρος), Βαγγέλης Καραγιαννίδης(ΑΕΚ Κυψέλης)

6 γκολ: Ενγκίζ Νιζάτ(Εθνικός Κιμμερίων)

5 γκολ: Χαράλαμπος Αραμπατζής, Απόστολος Βρίγκος(Ορφέας Ξάνθης), Ερσάν Καράνταη(Κένταυρος)

3 γκολ: Χασάν Ομέρογλου(Εθνικός Κιμμερίων), Ιντζέ Καρά Φικρή(Κοτύλη)

Share it