Search

Πολυχρονίδης: «Είμαι Βορειοεβρίτης, ο πατέρας μου από μικρό μου εμφύσησε το μικρόβιο του ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Εβρίτης τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τα ΠΑΟΚτσήδικά του αισθήματα, καθώς και για το πώς αντιμετωπίζουν στην Αθήνα τις επιτυχίες του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επειδή οι εκπομπές είναι μαγνητοσκοπημένες και εγώ από τα γυρίσματα του Φεβρουαρίου άρχισα να αποκαλώ τον ΠΑΟΚ Πρωταθλητή ο αρχισυντάκτης μου έλεγε από το μοντάζ στο αυτί “κράτα μια πισινή, δεν έχει κριθεί το Πρωτάθλημα ακόμη, να μην αναγκαστούμε να το μοντάρουμε”. Χθες είπα στον αρχισυντάκτη μου “είδες σε απάλλαξα από το μοντάζ”. Επιτέλους ήρθε η μέρα που είμαι καλά και στον ποδοσφαιρικό τομέα».

Για τα ΠΑΟΚτσήδικά του αισθήματα: «Είμαι Βορειοεβρίτης, ο πατέρας μου από μικρός μου εμφύσησε το μικρόβιο του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες σε παιδική ηλικία που να φορώ κάτι άλλο εκτός από τα ασπρόμαυρα».

Για το πώς αντιμετωπίζουν στην Αθήνα την επιτυχία του ΠΑΟΚ: «Σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι, οι υγιώς σκεπτόμενοι τουλάχιστον, το χαίρονται αυτό. Όλοι οι άνθρωποι χαίρονται το διαφορετικό. Χαίρονται όταν κερδίζει ο καλύτερος. Και φέτος η καλύτερη ομάδα βγήκε πρωταθλήτρια. Κάθε άνθρωπος που σκέφτεται υγιώς το εκλαμβάνει ωραία. Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Ολυμπιακοί, όμως τους αγαπώ. 34 χρόνια δεχθήκαμε τόσο αυτοσαρκασμό και καζούρα. Τώρα αφήστε με να ξεσαλώσω, τους λέω. Δεν θα πάθουν και τίποτα με 1-2-5 χρόνια καζούρας».

Για την προοπτική του νταμπλ: «Δεν σας κρύβω ότι από το χθεσινό γύρισμα ξεκίνησα να λέω τον ΠΑΟΚ “νταμπλούχο”. Πιστεύω να δικαιωθώ και σε αυτό. Μετά την περσινή χρονιά και φέτος ο ΠΑΟΚ παίζει την καλύτερη μπάλα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Διότι δεν θα ήθελα να βλέπω τον ΠΑΟΚ πρώτο χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όμως, ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα, το αξίζει να είναι ψηλά στην κορυφή και χαίρομαι που το βιώνω».

Share it