Search

Ο Κώστας Ξαντινίδης κορυφαίος σκόρερ του 41ου Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης! Οι κορυφαίοι σκόρερ και οι καλύτερες επιθέσεις της διοργάνωσης

Με τον Ορφέα Ξάνθης να κατακτά το 10ο τρόπαιο της ιστορίας του έπεσε η αυλαία του 41ου Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης, και τον επιθετικό των “κιτρινόμαυρων” Κώστα Ξαντινίδη να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Ο πολύπειρος φορ αναδείχτηκε τοπ σκόρερ της φετινής διοργάνωσης με 8 τέρματα, τα 4 εκ των οποίων τα πέτυχε απέναντι στην Μάνδρα, και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ στην διοργάνωση. Στην δεύτερη θέση με 6 τέρματα ολοκλήρωσαν την διοργάνωση οι ποδοσφαιριστές της φιναλίστ Ασπίδας Γιάννης Χριστοφορίδης και Χάρης Κατσής, ο Γιάννης Καζάκης της Αναγέννησης Θαλασσιάς και ο Δημήτρης Σιχλοιμίρης. Την πρώτη εφτάδα συμπλήρωσαν με 5 τέρματα έκαστος οι Δημήτρης Εφεντόπουλος(Άρης Αβάτου) και Ραφαήλ Σαββόγλου(Ασπίδα Ξάνθης)

Τα μεγαλύτερα σκόρ στην διοργάνωση ήταν οι νίκη του Άρη Αβάτου επί της ΑΕ Ξάνθης με 9-0 και αυτή του Ορφέα Ξάνθης επί του Ερμή Μάνδρας με 8-0. Ενώ συνολικά σημειώθηκαν 205 τέρματα, εκ των οποίων 92 στην Α’ φάση, 75 στην Β’ φάση, 26 στα προημιτελικά, 11 στα ημιτελικά και φυσικά 1 που έκρινε άλλωστε και τον τελικό

Η ομάδα που σημείωσε τα περισσότερα τέρματα στην φετινή διοργάνωση ήταν αυτή του Άρη Αβάτου που πέτυχε 33 τέρματα, ενώ τον ακολούθησε η φιναλίστ Ασπίδα με 30 τέρματα, και ο Κυπελλούχος Ορφέας με 29 γκολ. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Αναγέννηση Θαλασσιάς με 18 και ο Ηρακλής Ζυγού με 13.

Ο Άρης Αβάτου ήταν η ομάδα που είχε και τους περισσότερους σκόρερ, με συνολικά 15 παίκτες του να σκοράρουν στην φετινή διοργάνωση, με τους Ασπίδα και Ορφέα να ακολουθούν με 11 σκόρερ, απο 9 διαφορετικούς σκόρερ είχαν Αναγέννηση Θαλασσιάς και Ηρακλής Ζυγού ενώ ακολουθεί την λίστα των κορυφαίων κλείνει η έκτη καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης ομάδα της Βιστωνίδας που είχε 8 διαφορετικούς σκόρερ που πέτυχαν 12 τέρματα.

Αναλυτικά οι 44 κορυφαίοι σκόρερ του 41ου Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης:

8 ΓΚΟΛ: Κώστας Ξαντινίδης(Ορφέας Ξάνθης)

6 ΓΚΟΛ:  Γιάννης Χριστοφορίδης, Χάρης Κατσής(Ασπίδα Ξάνθης), Γιάννης Καζάκης(Αναγέννηση Θαλασσιάς), Δημήτρης Σιχλοιμίρης(Άρης Αβάτου)

5 ΓΚΟΛ: Δημήτρης Εφεντόπουλος(Άρης Αβάτου), Ραφαήλ Σάββογλου(Ασπίδα Ξάνθης)

4 ΓΚΟΛ: Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού(Ορφέας Ξάνθης), Μιχάλης Μελισσόυπολος, Θωμάς Βαφειάδης(Άρης Αβάτου),  Τουγκάι Χότσκα(Εχίνος Σπορ), Μαξούμ Σαλήογλου(Φίλιππος Δροσερού)

3 ΓΚΟΛ: Λάζαρος Μαυρόπουλος, Θόδωρος Τορομανίδης, Φεϊζί Χασάνογλου(Ορφέας Ξάνθης), Παναγώτης Πεντεζιδης(Ασπίδα Ξάνθης), Εγιούπ Χατζηχασάνογλου(Εχίνος Σπορ), Νεκτάριος Πιλτικάκης(Ηρακλής Ζυγού), Κώστας Μπουρλόγλου, Γαβριήλ Καμπουρίδης(Άρης Πετεινού), Μάριος Ξενιτίδης(Βιστωνίδα),Μιχάλης Φωτιάδης(Απόλλων Ξάνθης),

2 ΓΚΟΛ: Νίκος Μελισσόπουλος, Χρήστος Ζήνωνος, Πάρης Κοτοπουλος(Άρης Αβάτου), Δημήτρης Θεοφυλάκης, Νίκος Παπαδόπουλος, Μανώλης Ανδρέου(Ασπίδα Ξάνθης), Αλέξης Σαρηγιαννίδης, Χρήστος Σταύρου, Βαλάντης Δελητζόγλου, Στέλιος Τουργαίδης(Αναγέννηση Θαλασσιάς),  Καβάζ Μεμεταλή(Εχίνος Σπορ), Νίκος Τηλεβερίδης, Άγγελος Χασιώτης(Ηρακλής Ζυγού), Εμίν Ερντεμίρ, Πέτρος Γκρίτζιος, Μπερκάν Βελήογλου(Κεσσάνη Ερασμίου), Άγγελος Τουρατζίδης, Μάριος Ευθυμιάδης(Βιστωνίδα), Μπάμπης Τσιλιγγρός(Ερμής Μάνδρας), Σεϊχάν Σουλόγλου (Αετός Γοργόνας) Χρήστος Πασχαλάκης, Χίντ Ιμέρ (Ορφέας Ξάνθης)

Share it