Search

Ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 15 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπυ μεταξύ Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και Πανθρακικού, με το διπλό έφυγε από τον Σώστη η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ενώ την νίκη κατέκτησε και η Ελπίδα Σαπών επί της Αναγέννησης Παγουρίων. Η Βιστωνίδα Κοπτερού πήρε το τρίποντο κόντρα στον Ορφέα Στρύμης, ο Ορφέας Ξυλαγανής έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής νικώντας τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων στο άλλο μεγάλο ματς της αγωνιστικής, ενώ τέλος διακόπηκε το ματς της Δόξας Προσκυνητών με την Δόξα Γρατινής στο 80ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 0-2, με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΑΠΣ Πανθρακικός 0-0

Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχθηκαν Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Πανθρακικός, με τους γαλανόλευκους να παραμένουν με διαφορά ενός βαθμού στην κορυφή. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Δόξα Σώστη-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-3

Άλλη μια νίκη πέτυχε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που έφυγε με το διπλό από τον Σώστη, μειώνοντας παράλληλα την διαφορά από τον πρωτοπόρο Μέγα. Ο Παπακωνσταντίνου στο 24′ έκανε το 0-1, ο Βάσκος στο 42′ το 0-2, ο Κόσιης στο 53′ το 0-3, ενώ ο Καραμπάτσιος στο 79′ διμόρφωσε το τελικό 1-3.

Αναγέννηση Παγουρίων-Ελπίδα Σαπών 1-3

Με το διπλό έφυγε από τους Υφανταί η Ελπίδα Σαπών επικρατώντας με 1-3 της Αναγέννησης Παγουρίων. Ο Μπόζης στο 25′ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 35′ ο Πασχάλης ισοφάρισε. Στο 55′ ο Μεμέτ Εμρέ έκανε το 1-2 και στο 86′ ο Κουτζής πέτυχε το τελικό 1-3.

 

PLAY-OUT

Βιστωνίδα Κοπτερού-Ορφέας Στρύμης 1-0

Με το αγαπημένο της σκορ η Βιστωνίδα Κοπτερού επικράτησε του Ορφέα Στρύμης και παρέμεινε σε θέση οδηγού για την παραμονή, σε αντίθεση με τον Ορφέα που όπως όλα δείχνουν θα αποχαιρετήσει την κατηγορία. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ραμαδάν Σεβέν στο 59′.

Ορφέας Ξυλαγανής-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 3-1

Ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής παρέμεινε ο Ορφέας Ξυλαγανής που κέρδισε με 3-1 τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25′ με τον Ταβασίδη, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 40′ με τον Σάκη Γιαννακίδη, πήραν το προβάδισμα στο 52′ με το πέναλτι του Γεωργιάδη και και τελικά επικράτησαν με το τελικό 3-1 που πέτυχε ήρθε με αυτογκόλ του Θεοδωρίδη στο 65′.

Δόξα Προσκυνητών-Δόξα Γρατινής 0-2 (Διακόπηκε)

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας μεταξύ της Δόξας Προσκυνητών και την Δόξας Γρατινής που διακόπηκε με υπαιτιότητα των γηπεδούχων στο 80ο λεπτό. Το σκορ την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν 0-2 χάρις τα δύο τέρματα του Κωστίδη στο 55′ και το 70′. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Γρατινή θα παραμείνει στην κατηγορία, ενώ οι Προσκυνητές θα γνωρίσουν και δεύτερο σερί υποβιβασμό.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 4η αγωνιστική των play-off και play-out της Α‘ ΕΠΣ Θράκης.

Share it