Search

Η μάχη του τίτλου στην Α’ ΕΠΣ Έβρου μέχρι το φινάλε!

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου και τα πάντα αναφορικά με τον τίτλο είναι ρευστά.

Σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, με ξεκάθαρο φαβορί από την αρχή της χρονιάς να μην υπάρχει, τίποτα δεν έχει κριθεί, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε να περάσει το Πάσχα για να μάθουμε το νέο πρωταθλητή.

Τρεις ομάδες είναι μέσα στο παιχνίδι της ανόδου στη Γ’ Εθνική (Δ’ Κατηγορία από τη νέα σεζόν με την αναμενόμενη αναδιάρθρωση) και αυτές είναι οι Ορέστης Ορεστιάδας (1ος – 38β.), Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης (2ος – 36β.) και Έβρος Σουφλίου (3ος – 35β.). Μαθηματικές ελπίδες έχει και η Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου (4η – 32β.), αλλά φαντάζει πολύ δύσκολο να κάνει την ανατροπή.

Αν λοιπόν επικεντρωθούμε στις 3 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, η μάχη του τίτλου μέχρι το τέλος έχει ως εξής:

20η αγωνιστική – Σάββατο 4 Μαΐου στις 5:30

Ορέστης – Ιπποκράτης
Σουφλί – Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου

21η αγωνιστική – Κυριακή 12 Μαΐου στις 5:30

Ιπποκράτης – Καστανιές
ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορέστης
Σουφλί – Φέρες

22η αγωνιστική – Κυριακή 19 Μαΐου στις 6:00

Ορέστης – Σουφλί

Ο Ιπποκράτης είναι η μοναδική ομάδα από τις 3 που δεν έχει κάνει το ρεπό του και αναμένεται να το κάνει στην τελευταία αγωνιστική, γεγονός που δίνει προβάδισμα στον 1ο Ορέστη, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι «γιατροί» δεν μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Το ίδιο ισχύει και για το Σουφλί που μπορεί να βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, αλλά αν νικήσει την Άνθεια στις 4/5 παραμένει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου.

Το σίγουρο είναι το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο και αναμένονται 3 «καυτές» αγωνιστικές στην Α’ κατηγορία…

Share it