Search

Photos: Έκοψε βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ίασμο ο Πανθρακικός! Χάθηκε το πλεονέκτημα του Μέγα!

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Πανθρακικός στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play-Off της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο θέαμα και με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ο Πανθρακικός, που στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήταν κλεισμένος στα καρέ του, κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ίασμο, στερώντας του πλέον ουσιαστικά το όποιο βαθμολογικό προβάδισμα του είχε απομείνει. Μπορεί οι Πάνθηρες να μην έχουν πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, όμως σε αντίθεση με την εικόνα που παρουσίασαν στο Σιδηροχώρι (ήττα με 2-0 από την Δόξα) και στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Σώστη, παρουσιάστηκαν και αγωνίστηκαν στο γήπεδο του Ιάσμου ψυχωμένα, καταφέρνοντας να κόψουν βαθμούς από τον Μέγα και να παραμείνουν μόνοι στην τρίτη θέση.

Οι γαλανόλευκοι από την άλλη που παρατάχθηκαν χωρίς τους Αντωνιάδη και Ρομπέρ, όχι μόνο δεν πραγματοποίησαν εμφάνιση ανερχόμενου πρωταθλητή, αλλά θα πρέπει να αισθάνονται και αρκετά τυχεροί που η τύχη τους χαμογέλασε στο τέλος και δεν υπέστησαν νέο χειρότερο σοκ και από εκείνο με την εντός έδρα ήττα από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Οι περισσότεροι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη φάνηκαν, ίσως, αρκετά αγχωμένοι για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος λόγω και της κρισιμότητας του αγώνα. Σίγουρα ωστόσο η εικόνα τους δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που είχε κατακτήσει “σβηστά” το διπλό στο ΔΑΚ πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα, με τον Μέγα πλέον να πρέπει να δουλέψει πολύ στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν, ώστε να κατακτήσει το θετικό αποτέλεσμα στο Σιδηροχώρι μετά το Πάσχα και να συνεχίσει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην πρώτη αξιόλογη στιγμή του ματς στο 13′ το σου του Βιόπουλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ και στο 18′ το σουτ του Γιαννακιτσίδη δεν βρήκε στόχο. Στο 21′ στην μοναδική αξιοσημείωτη τελική προσπάθεια στον στόχο για το πρώτο μέρος ο Μπόσκος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Γιαννακιτσίδη. Στο 73′ σε δύο απανωτές ευκαιρίες του Δραγανίδη αρχικά η κεφαλιά του πέρασε άουτ και στην συνέχεια το πλασέ του κατέληξε στα χέρια του Μπόσκου. Στο 82′ η εκτέλεση φάουλ του Μαυράκη πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς, στην μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού ο Γρηγοριάδης είδε το φοβερό σουτ που επιχείρησε να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήγει άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαρίτσης που είχε για βοηθούς τους Δημητριάδη και Δανδανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Μπαχαρίδης): Τσομπανόπουλος, Καλογρανάς, Βιόπουλος, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας, Γιαννακιτσίδης, Βελή Μεμέτ Χακάν, Ξενάκης (56′ Μυλωνάς), Δραγανίδης, Δημητριάδης (75′ Μαμούτ Σεϋδάν).

ΑΠΣ Πανθρακικός (Γεμενετζής): Μπόσκος, Παύλου (77′ Χατζηιωαννίδης), Τσαγκαλίδης, Χασάν Μέριτς, Καραγιαννίδης, Ζήκος (57′ Θωμάς), Κόνομι, Μπιλμπίλης, Γρίβας (90′ Κομισόπουλος), Μουρατίδης (86′ Γρηγοριάδης), Μαυράκης.

Share it