Search

Στην Σκύδρα το μπαράζ ανόδου για τον Ερμογένη Ξάνθης! Ο δρόμος προς την ιστορική άνοδο στην Α2

Στο ΕΑΚ Σκύδρας απο την 1η Μαϊού έως και της 5 του μήνα θα διεξαχθούν τα μπαράζ ανόδου για την Α2 κατηγορία, εκεί οπού ο Ερμογένης Ξάνθης θα διεκδικήσει την ιστορική άνοδο.

Στα μπαράζ η ομάδα του Δημήτρη Παρασκευόπουλου θα παλέψει μαζί με τους πρωταθλητές ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης, ΕΣΠΕ Μακεδονίας, ΕΣΠΕ Δυτικής Ελλάδας και ΕΣΠΕ Κεντρικής Ελλάδας για τα 3 εισιτήρια που οδηγούν στον Βόρειο όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα οι πρωταθλητές της ΕΣΠΕ Θράκης & Ανατολικής Μακεδονίας θα βρίσκονται μαζί με Άρη(ΕΠΕΣ Θ.), Αριστοτέλη Σκύδρας(ΕΣΠΕ Μ.), Πανηπειρωτικό(ΕΣΠΕ Δ.ΕΛ.) και Ε.Α. Λάρισας(ΕΣΠΕ Κ.ΕΛ.). Με την ομάδα της Ξάνθης να θέλει μία εκ των τριών πρώτων θέσεων που θα την οδηγήσουν στην Α2.

Το πρώτο ματς της Ξανθιώτικης ομάδας θα δοθεί την Τετάρτη 1 Μαίου απέναντι στον οικοδεσπότη Αριστοτέλη Σκύδρας, ενώ την τέταρτη αγωνιστική στις 4 του μήνα η ομάδα της Ξάνθης θα κάνει το ρεπό της. Ενώ κατά σειρά ακολουθούν τα παιχνίδια με ΑΕ Λάρισας(2/5), Άρη(3/5) και την τελευταία αγωνιστική ο Ερμογένης θα βρεθεί αντίπαλος την Πέμπτη 5 Μαϊού με τον Πανηπειρωτικό

Share it