Search

Χρήστος Πανόπουλος: “Έχω κουραστεί απο το ποδόσφαιρο, είτε με μένα είτε χωρίς το μέλλον της Ξάνθης θα είναι ευοίωνο”!

Μπορεί να μιλά σπάνια, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, όμως όταν το κάνει πάντα οι ατάκες του σηκώνουν αρκετή… σκόνη. Έτσι και την Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα της Ξάνθης με τον Απόλλωνα που σημαδεύτηκε από νίκη και παραμονή του ΑΟΞ στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο Χρήστος Πανόπουλος μίλησε στην Αθλητική Κυριακή και τον Βασίλη Αναστασιάδη.

Μπορεί βέβαια η ιστορική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης λόγω του περασμένου της ώρας να έδειξε ένα μικρό κομμάτι, ωστόσο ο εξαιρετικός συνάδελφος από τις Σέρρες πήρε αρκετές ατάκες για το μέλλον του ΑΟΞ, τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και τον “γιο” του Ρασβάν Λουτσέσκου, με ολόκληρη την συνέντευξη να μεταδίδεται στην Δευτεριάτικη εκπομπή «Pressing» της ΕΡΤ3 στις 20:00.

Αρχικά για το τη νίκη της Ξάνθης που σηματοδοτεί πως τη νέα χρονιά ο ΑΟΞ θα βρίσκεται για 31η συνεχόμενη χρονιά στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο ιδιοκτήτης του ΑΟΞ τόνισε: “Κανένας δεν φανταζόταν ότι θα παίζαμε την κατηγορία σε ένα παιχνίδι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα κάναμε σαλάτα και παραλίγο μετά από 30 χρόνια να αποχαιρετούσαμε την Α! Εθνική. Ο Θεός μας βοήθησε και οι ποδοσφαιριστές στο τελευταίο παιχνίδι και θα είμαστε και του χρόνου.”

Στην εξαιρετική ερώτηση του Βασίλη Αναστασιάδη για τα όσα ακούγονται και αν η 31η χρονιά του ΑΟΞ βρει την ομάδα με τον Χρήστο Πανόπουλου στο “τιμόνι” ο ισχυρός άνδρας της Ξανθιώτικης ομάδας τόνισε: “Ποτέ μην πεις ποτέ! Δεν ξέρω πως θα είναι τα πράγματα αλλά όπως έχω πει τα τελευταία 2-3 χρόνια έχω κουραστεί από το ποδόσφαιρο, δεν θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο… Θα είναι του χρόνου; Θα είναι φέτος; Στόχος μου είναι να φύγω από το ποδόσφαιρο.”

Για να συνεχίσει λέγοντας: “Θα είναι ευοίωνο. Νομίζω ότι θα είναι ευοίωνο. Είτε μαζί μου, είτε με την οποιαδήποτε λύση αν αυτή υπάρξει, σε ένα δύο χρόνια, δεν ξέρω πότε, σίγουρα θα προσπαθήσω να μην την αφήσω τη Ξάνθη να είναι «ξέφρενο αμπέλι». Αυτό θα προσπαθήσω στο μάξιμουμ”

Για το ότι πολλοί σε περιφερειακές πόλεις λένε ότι μακάρι να είχαμε έναν Πανόπουλο είπε: “Εγώ είμαι 1200 ετών, υπάρχουν και καλύτεροι από εμένα. Πάντα από το καλό υπάρχει καλύτερο και από το κακό χειρότερο. Θεωρώ λοιπόν ότι υπάρχουν πολλοί πιο αξιόλογοι και καλύτεροι επαγγελματίες κι αν θέλετε κι άνθρωποι από εμένα”

Για την αναδιάρθρωση και τα έσοδα των ομάδων με αρκετή διάθεση για χιούμορ απάντησε: “Εντάξει, εγώ αρκετά λεφτά κέρδισα¨από το ποδόσφαιρο, ας κερδίσει και κάποιος άλλος! Δεν θέλω να κάτσω άλλο στο ποδόσφαιρο, δεν είναι θέμα απογοήτευσης αλλά έχω κουραστεί. Εδώ και τρία – τέσσερα χρόνια θέλω να φύγω.”

Share it