Search

Τα γκολ της Τσέλσι και το 3.75 της Άιντραχτ!

Γεμάτο το πρόγραμμα της Δευτέρας, με το κουπόνι να μας δίνει πολλές επιλογές για να κάνουμε παιχνίδι. Κρατήσαμε τα γκολ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μπέρνλι, ενώ θα ρισκάρουμε για να πληρωθούμε στο ματς της Βόλφσμπουργκ με την Άιντραχτ.
Τσέλσι – Μπέρνλι
Από την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ προέρχεται η Τσέλσι, που νίκησε και στο Λονδίνο τη Σλάβια Πράγας. Πλέον, θα βρει στο δρόμο της την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ενώ στα εγχώρια εξακολουθεί να στοχεύει στην τετράδα. Για το λόγο αυτό δεν χωράει γκέλα απόψε, ειδικά μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ με σκορ 2-0. Από την άλλη, η Μπέρνλι προέρχεται από το 2-0 επί της Κάρντιφ. Αποτέλεσμα που ουσιαστικά της εξασφάλισε την παραμονή της και τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Τρίτη συνεχόμενη νίκη αυτή και θα πρέπει να έρθουν τα πάνω – κάτω για να αλλάξει η κατάσταση, παρά το δύσκολο πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών. Απόψε το έργο της είναι σαφώς δύσκολο όμως πάει χωρίς άγχος στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Λογικά θα πάρουν το τρίποντο οι γηπεδούχοι και εμείς θα κάνουμε παιχνίδι με τα «2-3 γκολ». Αποτέλεσμα που επιβεβαιώνουν συχνά.
Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Κόντρα σε μια ακόμα ομάδα της κορυφής, η Βόλφσμπουργκ αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Λειψία. Η αλήθεια είναι πως της λείπει η σταθερότητα για να «χτυπήσει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην έδρα της πάντως, είναι σαφώς καλύτερη η εικόνα της. Έχει μόλις μία ήττα στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια στο «Βόλφσβαγκεν Αρίνα». Από την άλλη, στη Φρανκφούρτη ζουν το όνειρο τους μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η Άιντραχτ έρχεται από το 2-0 επί της Μπενφίκα, αποτέλεσμα που ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα, παρότι οι «αετοί» δεν είχαν καλή εικόνα. Πάντως, στο πρωτάθλημα έρχονται από το 3-1 από την Άουγκσμπουργκ. Αυτή ήταν η πρώτη τους ήττα μέσα στο 2019 στο πρωτάθλημα, ωστόσο εξακολουθούν να βρίσκονται εντώς της τετράδας. Σε κάθε περίπτωση, απόψε πάνε σε δύσκολη έδρα και θεωρούμε αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε μοιρασμένο ματς. Πάμε με το καλοπληρωμένο «Χ».
Δείτε περισσότερα προγνωστικά σήμερα στο foxbet.gr

Share it