Search

Ο γεμάτος συναίσθημα αποχαιρετισμός του Ζίβκο Ζίβκοβιτς στον κόσμο της Ξάνθης μετά το τελευταίο του ματς στα Πηγάδια!

Το τελευταίο του ματς με την φανέλα της Ξάνθης στο Xanthi FC Arena ήταν αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τον Σέρβο γκολκίπερ του ΑΟΞ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς

Ο σπουδαίος Σέρβος κίπερ που σε αυτά τα 3 χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο με 88 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει να κερδίσει τους πάντες τόσο με το ταλέντο του ως τερματοφύλακας, άλλωστε αδιαμφισβήτητα είναι ο πλέον σταθερός παίκτης της Ξάνθης αυτή την τριετία, αλλά και με τον εκπληκτικό χαρακτήρα του.

Ο Ζίβκοβιτς το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει την Ξάνθη για να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, και έσπευσε μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης να αποχαιρετήσει τους φίλους του ΑΟΞ με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο instagram η οποία μάλιστα είναι γραμμένη στα Ελληνικά.

“Σας ευχαριστώ πολύ για τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα στην Ξάνθη. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για την στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε. Θα ήθελα να πιστεύω ότι και εγώ από την πλευρά μου να μην σας απογοήτευσα. Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας μου στο γήπεδο της Ξάνθης. Θα είστε πάντα στην ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ”, έγραψε με έντονη συγκινησιακά φόρτιση Σέρβος τερματοφύλακας, ο οποίος μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα επισκέφτηκε τον σύνδεσμο των οργανωμένων φίλων του ΑΟΞ “Xanthifans” για να τους ευχαριστήσει για την στήριξη αυτή την τριετία και να τους αποχαιρετήσει.

Share it