Search

Καλό Πάσχα παίζοντας βόλεϊ είπαν οι Αμαζόνες Μαΐστρου και άλλες 5 ακαδημίες της Θράκης!

Με πάνω από 150 μικρές, ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες, από 6 σωματεία της Θράκης (Α.Ο.Ορεστιάδας, Α.Ε.Κομοτηνής, Ακαδημία Κομοτηνής, Άθλος Ορεστιάδας, Νίκη Αλεξανδρούπολης και φυσικά ο Α.Ο. Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξ/πολης) διεξήχθη για 3η συνεχόμενη χρονιά από τις Αμαζόνες, το Πασχαλιάτικο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ 3Χ3 και Μίνι Παγκορασίδων 6Χ6 (μία καινοτομία για τη φετινή διοργάνωση).

Συναρπαστικά παιχνίδια μέσα σε ένα χαρούμενο και γιορτινό κλίμα και εντυπωσιακό θέαμα που προσέφεραν οι μικρές μας ελπιδοφόρες αθλήτριες οι οποίες χάρηκαν την κάθε στιγμή του τουρνουά τόσο που δεν ήθελαν να τελειώσει, συνεχίζοντας το παιχνίδι ακόμη και μετά το τέλος των αγώνων!

Πλήθος γονέων και φίλων του Βόλεϊ γέμισαν ασφυκτικά το Κλειστό Μαΐστρου σε βαθμό οι νέες κερκίδες, που πρόσφατα τοποθετήθηκαν και διευκολύνουν σημαντικότατα το γήπεδο στη χρήση του, να δείχνουν λίγες για τον αριθμό των φιλάθλων που ήλθαν να καμαρώσουν τις αγαπημένες ταλαντούχες αθλήτριες να αγωνίζονται.

«Ευχαριστούμε τις ομάδες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο ώστε οι διοργανώσεις της ομάδας μας να παρέχει τις απαραίτητες αθλητικές εμπειρίες και κυρίως την πολύτιμη Χαρά του παιχνιδιού στις μικρές αθλήτριες!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!», αναφέρουν οι Αμαζόνες.

 

Share it