Search

Δύο μήνες χωρίς ήττα ο Ιπποκράτης που νίκησε και τις Φέρες! (photos)

Την 6η συνεχόμενη του νίκη πέτυχε ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης επικρατώντας 2-0 της Θράκης Φερών στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου στο γήπεδο της Δραγάνας.

Ο Ιπποκράτης που έχει να ηττηθεί από την 13η αγωνιστική και τις 17 Φεβρουαρίου όταν και είχε χάσει 2-0 από τον Έβρο Σουφλίου, με την κυριακάτικη του νίκη παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ορέστη Ορεστιάδας, τον οποίο και αντιμετωπίζει εκτός έδρας μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Μαΐου.

Στο χθεσινό παιχνίδι οι «γιατροί» ήταν καλύτεροι από την αρχή του παιχνιδιού και δεν άφησαν περιθώρια στις Φέρες για να διεκδικήσουν κάτι. Στο πρώτο μόλις λεπτό ο Αμπραχαμιάν απείλησε με κεφαλιά, με τον Κυριακίδη να αποκρούει. Στο 11′ σέντρα από τον Ηλία Στεφανίδη και νέα κεφαλιά από τον Αρθούρο, μπλοκάρει αυτή η φορά ο τερματοφύλακας της Θράκης. Τρία λεπτά αργότερα ο Καρασερίδης θα εκτελέσει απευθείας ένα φάουλ αλλά δεν θα μπορέσει να απειλήσει. Στο 24′ νέο σουτ από τον Καλυμνιό αυτή τη φορά έξω από την περιοχή, σε κόρνερ διώχνει ο Κυριακίδης. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μάζης θα πέσει μέσα στην περιοχή, με τους ανθρώπους του Ιπποκράτη να ζητούν πέναλτι και με τον ρέφερι Στρατούδη να δείχνει «παίζετε».

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ποπότης πήρε τη θέση του Καρασερίδη που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα από το πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Στο 75′ ο Ποπότης που είχε μπει ως αλλαγή θα κερδίσει πέναλτι. Ο Καλυμνιός θα το εκτελέσει εύστοχα βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Ιπποκράτη στο 76′. Με τη συμπλήρωση 80 λεπτών η ομάδα του Βασίλη Τσιομλεκίδη θα καθαρίσει το παιχνίδι. Ο Κυριακίδης θα βγει από την εστία του και θα κάνει φάουλ στον Καλυμνιό, με τον διαιτητή να του δείχνει κίτρινη κάρτα. Ο Μάζης με μία πανέμορφη εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα του Ιπποκράτη κλειδώνοντας το τρίποντο. Στο δεύτερο λεπτό καθυστερήσεων θα σημειωθεί η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για τις Φέρες, με τον Γκάκιο να παίρνει την κεφαλιά και τον Στεφανίδη να μπλοκάρει.

Συνθέσεις: 

Ιπποκράτης (Βασίλης Τσιομλεκίδης): Στεφανίδης Α., Στεφανίδης Η. (87′ Ξενοδοχίδης), Καρασερίδης (46′ Ποπότης), Μουχτάρης, Δούπας, Μαμρικισβίλι, Κωνσταντινίδης, Μάζης, Κατσαμάγκας (68′ Πετρίδης), Καλυμνιός (90′ Βλάσσης), Αμπραχαμιάν.

Θράκη Φερών (Σάββας Πούλος): Κυριακίδης, Ιγνατιάδης, Σαχίνης, Βάρναλης, Γκάκιος, Σιδηρόπουλος Α., Μπόρας, Φωτακίδης (84′ Τσαβδάρης), Πολίδης, Δεμιράκος, Χριστακίδης.

Διαιτητής: Στρατούδης – Βοηθοί: Κωνσταντάκης, Κώνογλου

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: 

 

Share it