Search

Photos: Οι βραβεύσεις των έξι τιμώμενων προσώπων Ορφέα και Ασπίδα Ξάνθης στον μεγάλο τελικό!

Ξεχωριστό απο πολλές απόψεις ήταν ο 41ος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης που πλέον πέρασε στην ιστορία με τον Ορφέα Ξάνθης να κερδίζει με 1-0 την Ασπίδα Ξάνθης και να κατακτά το 10ο Κύπελλο της ιστορίας του.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες προχώρησαν στην βράβευση έκαστος απο τρία πρόσωπα που τίμησαν τους δύο ιστορικούς συλλόγους απο διαφορετικά πόστα.

Η αρχή έγινε απο την τυπικά γηπεδούχο Ασπίδα Ξάνθης που τίμησε τον βετεράνο ποδοσφαιριστή της, Θέμη Γεωργακόπουλο για την μεγάλη και σημαντική του προσφορά στον σύλλογο. Την βράβευση έκανε ο γνωστός για την αγάπη του στην Ασπίδα πρώην Δήμαρχος Ξάνθης, Λάκης Στυλιανίδης.

Το δεύτερο τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Βασίλης Μπέρτος, με γνωστή αγάπη και προσφορά στον σύλλογο ως παράγοντας της δεκαετίες 80′ και 90′ αλλά και μεταγενέστερα όποτε του ζητήθηκε. Την βράβευση έκανε ο καλός του φίλος και επίσης παράγοντας με τεράστια συνεισφορά στην Ασπίδα, Χριστόφορος Παπατσαρούχας.

Ακολούθησε η βράβευση του Προέδρου της ομάδας την τετραετία 1980-1983, Αλέξανδρο Κυριακίδη, με την Προεδρία του οποίου ο σύλλογος είχε κερδίσει την άνοδο απο την τότε Δ’ στην Γ’ Εθνική. Την βράβευση έκανε παράγοντας της ομάδας και πάντα κοντά στον σύλλογο απ’ οποιο πόστο του ζητήθηκε, Ηλίας Μπέρτος.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις του Ορφέα Ξάνθης που πέρα απο της τιμητικές πλακέτες είχε και μια φανέλα με το όνομα κάθε ενός εκ των βραβευθέντων, πρώτος κλήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής έχοντας διατελέσει και αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Αβραμίδης. Την βράβευση έκανε ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ, Χριστόφορος Διαμαντής.

Ακολούθησε η βράβευση του επίσης βετεράνου ποδοσφαιριστή της ομάδας έχοντας διατελέσει και αρχηγός, Νίκο Δούλη. Την βράβευση έκανε το πρώην μέλος της Διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης με μεγάλη προσφορά στο ξανθιώτικο ποδόσφαιρο, Άνθιμος Κυρλίδης.

Τέλος τιμήθηκε για την προσφορά του στον Ορφέα Ξάνθης και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και μετέπειτα προπονητής της ομάδας, Αλέκος Βασιλειάδης. Την βράβευση έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και πρώην Πρόεδρος του Ορφέα, Γιώργος Τριάντης.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΔΩ

http://

Share it