Search

Photos: Επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης ως πρωταθλήτρια η Ελπίδα Γενησέας!

Πριν την έναρξη του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας, απέναντι στον Κεραυνό Παλαιού Κατραμίου, πραγματοποιήθηκε η απονομή του πρωταθλήματος στην Ελπίδα Γενησέας.

Η ομάδα του Χρήστου Νεοφυτίδη μετά απο μια εντυπωσιακή σαιζόν, και έχοντας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα εδώ και καιρό, φιλοξένησε στο γήπεδο της τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης Γιώργο Τριάντη, Γιάννη Δαλακούρα και Γιώργο Κερμενίδη και παρέλαβε απο τα χέρια του Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη την κούπα του πρωταθλητή.

Την κούπα παρέλαβαν οι αρχηγοί της ομάδας Διονύσης Παπαδόπουλος και Στέφανος Κανδυλίδης που γιόρτασαν μαζί με τους συμπαίκτες τους την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία ως πρωταθλητές. Παρόντες στο γήπεδο αρκετός κόσμος αλλα και τα πανευτυχή μέλη της διοίκησης και ο Πρόεδρος της Ελπίδας, Κωνσταντίνος Πατρώνης που δεν έκρυβαν την χαρά τους για την μεγάλη επιστροφή της ιστορικής Γενησέας στην μεγάλη κατηγορία του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου. Ενώ ιδιαίτερα ευτυχής ήταν και ο Ασίμ Χατζητερζόγλου, πάντα κοντά στην αγαπημένη του Ελπίδα, με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ Οκάν Χατζητερζόγλου να θέλει να βοηθήσει τον τόπο του και ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Η ομάδα της Ελπίδας κατά την διάρκεια της απονομής αποφάσισε να τιμήσει έναν δικό της άνθρωπο με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο, απο σχεδόν όλα τα πόστα, αλλά και στον ξανθιώτικο ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Νίκο Κριεζή που ωστόσο λόγω απουσίας εκτός Ξάνθης την πλακέτα απο τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Νεοφυτίδη παρέλαβε η κόρη του Βασιλική.

Απο τις ωραίες στιγμές ο διάδρομος του θριάμβου, η πιο ευρέως γνωστό ως pasillo, που σχημάτισαν οι ποδοσφαιριστές του Κατραμίου για τους πρωταθλητές

Share it