Search

Τέλος σεζόν με χαμόγελα και συγκίνηση για τη Νίκη

Μια ακόμη αγωνιστική χρονιά που στέφθηκε με επιτυχία ολοκληρώθηκε για τη Νίκη Αλεξανδρούπολης που κατάφερε μετά από δυσκολίες και μεγάλη προσπάθεια να βρίσκεται μέσα στην πρώτη 5άδα της Α2 γυναικών.

Η λήξη του τελευταίου αγώνα έγινε δεκτή με δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Μια κοπιαστική χρονιά έλαβε τέλος και για κάποιες από τις αθλήτριες, αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση με τα χρώματα της Νίκης αφού ολοκληρώνουν και τον κύκλο σπουδών τους, επιστρέφοντας στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Στο φινάλε της σεζόν η Νίκη μετά από έναν αγώνα διαφήμιση που κράτησε πάνω από 2,5 ώρες, ηττήθηκε με 2-3 σετ από την Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου που τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και χάρισε σε όσους το παρακολούθησαν, εξαιρετικό θέαμα, υπέροχες άμυνες και απίστευτες φάσεις μεγάλης διάρκειας.

Η Νίκη με τη νεαρή Μαρία Σιδηροπούλου στο βασικό της σχήμα, με εξαιρετική απόδοση προηγήθηκε 1-0 στα σετ, ωστόσο η Νέα Γενεά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και όχι μόνο ισοφάρισε αλλά πήρε και προβάδισμα στο σκορ. Τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη δεν τα παράτησαν. Με πίεση από το σερβίς και εντυπωσιακές άμυνες, αλλά και βελτιωμένη την αποτελεσματικότητα στην επίθεση οδήγησαν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί, παρότι βρέθηκαν με 4-8 πίσω στο σκορ ισοφάρισαν 11-11 αλλά δεν άντεξαν μέχρι τέλους. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ήταν πιο ψύχραιμη, επικράτησε με 12-15 και 203 σετ , με το τέλος της αναμέτρησης να βρίσκει τις δύο ομάδες, να δέχονται το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Τα κορίτσια της Νίκης μαζί με την διοίκηση και το τεχνικό τιμ έγιναν ένα κουβάρι και η συγκίνηση ήταν έκδηλη.

Η Νίκη είναι μια οικογένεια, ένας σύλλογος που εκπέμπει υγεία κάτι που αποτυπώθηκε στις στιγμές που ακολούθησαν του αγώνα

Σύνθεση: Πεπόνη, Καρακύκλα, Παπάζογλου, Νικολαΐδου, Παρισάκη, Σιδηροπούλου, λ- Λυμπεροπούλου (λ-Δημητροπούλου, Ζυγερίδου, Κεσεσίδου).

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση και τα όσα έγιναν μετά το τέλος αυτής σε επόμενη ανάρτηση.

Share it