Search

Στην Super League για 31η συνεχόμενη χρονιά η Ξάνθη! Με…αύρα Πανόπουλου και εμφάνιση που θύμισε ΑΟΞ η νίκη παραμονής!!!

Νίκη που εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή της 31η συνεχόμενη χρονιά πέτυχε η Ξάνθη, που μετά απο πάρα πολύ καιρό είχε στο πλευρό της στις εξέδρες τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Χρήστο Πανόπουλο μαζί με τους γιούς του Ριχάρδο και Χρήστο, κερδίζοντας με 2-0 τον Απόλλων Σμύρνης και χάρις τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής η “Βασίλισσα της Θράκης¨ βγήκε εκτός κινδύνου!

Η ομάδα της Θράκης κέρδισε χάρις το αυτογκόλ του Βαφέρα στο 15′ και το γκολ του Έρικ Γέντρισεκ στο 81′ πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, σπάζοντας παράλληλα και την γκίνια των 12 προηγούμενων αγώνων, και μετά τα αποτελέσματα σε Νέα Σμύρνη(ο Πανιώνιος κέρδισε τον ΠΑΣ) και Ηράκλειο(ήρθαν ισόπαλοι ΟΦΗ και Τρίπολη) η ομάδα της Ξάνθης “κλείδωσε” την 31η συνεχόμενη παρουσία στης στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Σε μια χρονιά με πολλές διακυμάνσεις η Ξάνθη που στο φινάλε του πρώτου γύρου ονειρευόταν Ευρώπη, μετά το απίστευτο αρνητικό σερί των 12 αγώνων χωρίς νίκη κατάφερε με μια δίκαιη νίκη, ειδικά στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη ήταν κυρίαρχη του ματς, να βγάλει το άγχος υποβιβασμού και μπαράζ και να εξασφαλίσει ένα ιστορικό επίτευγμα της 31ης συνεχόμενης παρουσίας στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης

Βοηθοί: Δημήτριος Φίλος, Σπυρίδων Βασιλόπουλος

4ος Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας

AO ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο Λισγάρας, Αλμέιδα, Καντά(46′ Κοβάσεβιτς), Καμαρά, Μπαριέντος(92′ Ντε Αμορίμ), Κάστρο, Ντουρίτσκοβιτς(86′ Σιλά), Γέντρισεκ.

Απόλλων Σμύρνης (Λευτέρης Βελέντζας): Αστράς, Στάθης, Βάρκας(74′ Ντε Φεντερίκο), Κοντοές, Βαφέας, Ναδάλες, Ρώσση(64′ Μπεντινέλι), Ντούρσο, Ακόστα(83′ Οικονομόπουλος), Ριβέρο, Γαρουφαλιάς.

Share it