Search

Σκληρή επίθεση του Απόστολου Πασλάκη κατά διαιτησίας, του Προέδρου και των μελών της ΕΠΣ Ξάνθης για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου!

Έξαλλος με την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, ήταν ο Πρόεδρος και Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ιστορικού συλλόγου, Απόστολος Πασλάκης.

Ο έγκριτος Νομικός με προσωπική δήλωση που απέστειλε στο Sportsaddict.gr καταφέρεται κατά της διαιτησίας του χθεσινού αγώνα, κυρίως για δύο φάσεις που έκριναν όπως τονίζει στην δήλωση του το παιχνίδι(φάουλ – αποβολή Ρούφου, και ακυρωθέν γκολ), ενώ παράλληλα κάνει ευθεία επίθεση στον Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Πανίδη και τα μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης για την αντιμετώπιση που τυγχάνει σε αντίθεση με άλλες ομάδες του Νομού, ο ιστορικός σύλλογος της Ασπίδας.

Ο κ. Πασλάκης καταγγέλλει αρκετά ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου και όχι μόνο, καθώς πέρα απο τον εκνευρισμό του για την διαιτησία του τελικού βγάζει και αγανάκτηση για την εν γένει αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα του.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Προέδρου και Υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ασπίδας Ξάνθης, Απόστολου Πασλάκη όπως στάλθηκε στο Sportsaddict.gr

Εχθές το απόγευμα χιλιάδες φίλαθλοι παρακολούθησαν όλοι στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης τον τραγέλαφο των Τσοπουλιδοτζιβαρτζίβηδων (ή Τζιβαρτζοτσοπουλίδηδων για να μην τους αδικώ) υπό την αιγίδα των κομπορρημονούντων μελών της Διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης που φούσκωναν σαν παγόνια από περηφάνια μετά την λήξη του αγώνα, ωσάν να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την υπηρεσία τους έναντι του φιλάθλου κοινού της πόλης, με ύφος που παραπέμπει σε lifestylers που έχουν ολοκληρώσει την συμμετοχή τους σε χολιγουντιανό πάρτι. Με μία διαιτησία που ευτυχώς που έγινε σε αυτόν τον αγώνα και όχι σε αγώνα Α’ ΕΘΝΙΚΗΣ γιατί εκεί σίγουρα θα είχαμε εκρηκτικές συμπεριφορές, που θα είχαν ως αφετηρία την ΑΔΙΚΙΑ. Ας αναλογισθεί κανείς τι θα γινόταν.

Αλλά τι να περιμένει κανείς κ. Πανίδη από μία ΕΠΣ στην οποία:

Ένας σύμβουλος είναι τοποτηρητής του κ. Χατζημεστή.

Άλλος σύμβουλος εκλέχθηκε άκυρα και παράνομα στις πρόσφατες εκλογές (και μην με αμφισβητείς κ. πρόεδρε της ΕΠΣ Ξάνθης, ξέρεις ότι ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΛΕΩ)

Η αλαζονεία και η αδιαφορία για τα τεκταινόμενα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης έχει κτυπήσει κόκκινο, με μοναδικό μέλημα τη διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων διαδικαστικά. Η έλλειψη σεβασμού στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των ομάδων αποτυπώθηκε έμπρακτα και στον τελικό, γιατί η Διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης εμφορείται από μία αντικαταστατική, πρωτόγνωρη και απίστευτη νοοτροπία: αντί να υπηρετεί η ΕΠΣ τις ομάδες της Ξάνθης, η Διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης θεωρεί δεδομένο ότι οι ομάδες υπάρχουν για να υπηρετούν την ύπαρξη της. Και φυσικά την τελεολογία της.

Όλη αυτή η αδιαφορία και ο ‘ωχαδελφισμός’ μετά βεβαιότητος θα οδηγούσαν στο εκδηλωθέν φαινόμενο του τσοπουλιδο-τζιβαρτζιδισμού που οδήγησε φυσικά σε ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ του τελικού. Γιατί αν ο Γιάννης (που τον εκτιμώ πολύ και το ξέρει) είχε αποβληθεί στο εικοστό πέμπτο λεπτό του αγώνα, όπως έπρεπε και είχε επιβληθεί η έσχατη των ποινών (πέναλτι), η ΑΣΠΙΔΑ θα αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα επί εξήντα πέντε (65) λεπτά έναντι του ΟΡΦΕΑ. Και με σκορ 0-0.Μπορεί και 1-0. Και αν το ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ μας είχε μετρήσει πριν το ημίχρονο, κανείς δεν ξέρει ποια θα ήταν η εξέλιξη του αγώνα.

Αλλά κ. Πανίδη όπως μπορεί να ξέρετε (λέω μπορεί), η ΑΣΠΙΔΑ είχε μία δικαστική περιπέτεια στην ΕΠΟ τον Ιανουάριο. Ξέρετε τα τελευταία δέκα χρόνια καμία ομάδα της Ξάνθης και δη της Γ΄ Εθνικής δεν είχε δικαστική περιπέτεια στην ΕΠΟ. Σε πρώτο βαθμό αδικήθηκε, μπορεί να το έχετε ακούσει. Στο μεσοδιάστημα από την έκδοση της αποφάσεως σε πρώτο βαθμό μέχρι την έκδοση της απόφασης σε δεύτερο βαθμό που μας δικαίωσε, ξύσαμε τον πάτο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, γιατί η πρωτόδικη απόφαση ήταν παράνομη. Όλη η Ελλάδα το ήξερε, δεν ξέρω αν το ήξεραν οι πολυάσχολοι σύμβουλοι σας γιατί κανείς δεν μας πήρε ένα τηλέφωνο συμπαράστασης. Ξύσαμε τον πάτο του ποδοσφαίρου και μάθαμε τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ. Και δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν πλήρως για το τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης. Μου μιλήσανε για μία συστημική ομάδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Συστημική την αναφέρανε. Μαντέψτε ποιά ήταν.

Μας είπανε για μία κινητοποίηση που έγινε σε έναν περσινό αγώνα της ομάδας αυτής. Ξέρετε τίποτα;

Μάθαμε πολλά. Λόγου χάρη και μόνο ενδεικτικά σας ενημερώνουμε ότι μάθαμε για την ισχύ που έχουν στην διαιτησία της Ξάνθης εξωθεσμικοί παράγοντες με συμπάθεια στα …. Δωδεκάνησα. Το πιάσατε το υπονοούμενο κ. Πανίδη;

Οι Βέλλιος και Σαββόγλου που όλο χαρά και πανευτυχείς εισήλθαν μετά την λήξη του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο, ανακουφισμένοι για την απόδοση των καμαριών τους, σίγουρα δεν τα ξέρουν αυτά, οπότε τους αφήνουμε στην αφέλεια τους. Φανταστείτε όμως να συνέβαιναν αυτά σε τελικό κυπέλλου ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ή ΑΕΚ- ΠΑΟΚ. Τι λέτε, θα προλάβαιναν οι κκ Βέλλιος και Σαββόγλου να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο; Ακόμα χειρότερα, θα είχε τελειώσει το παιχνίδι, ώστε να έχουν το προνόμιο να είναι χαμογελαστοί στην απονομή όπως εχθές;

Όπως διαπιστώσατε στο τελευταίο ταξίδι σας στην Αθήνα κ. Πανίδη ούτε εγώ ούτε η ΑΣΠΙΔΑ, είμαστε ιθαγενείς από το Τιμπουκτού. Αυτό δεν είναι υπονοούμενο, εγώ και εσείς ξέρουμε σε τι αναφέρομαι. Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ είναι η μεγαλύτερη ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (το πιάσατε το υπονοούμενο κ. Πανίδη). Το ξαναγράφω: ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ. Συγκοινωνούντα δοχεία στην ΑΣΠΙΔΑ δεν υπάρχουν. Ξέρετε αν υπάρχουν αλλού;

Ο ΟΡΦΕΑΣ είναι τεράστια ομάδα κ. Πανίδη. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ, δεν έχω πρόβλημα να το αναγνωρίσω. Κανείς στην ΑΣΠΙΔΑ δεν το αμφισβητεί. Η ΕΠΣ Ξάνθης είναι υπόλογη για την κακή, μεροληπτική και άδικη διαιτησία του τελικού, από διαιτητές που τα όργανα της επέλεξαν (αντικειμενική ευθύνη, δεν ξέρω αν υπάρχει και υποκειμενική). Η ΕΠΣ Ξάνθης εχθές με την διαιτησία που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα, μετετράπη σε μικρού μεγέθους ΕΠΣ. Γιατί δεν μερίμνησε για την δίκαιη διαιτησία, ως είχε υποχρέωση. Δεν συνέστησε την εφαρμογή της ίσης μεταχείρισης απέναντι στις ομάδες. Μίκρυνε πολύ η ΕΠΣ Ξάνθης χθες. Μετετράπη σε μικρότερη ΕΠΣ. Θα την ονοματίσω χαιδευτικά ΕΠΣ Σκουτάρεως. Και τυχαία όπως καταλαβαίνετε.

Αλλά το κύπελλο της ΕΠΣ Σκουτάρεως η ΑΣΠΙΔΑ δεν το αναγνωρίζει. Εμείς θα θεωρήσουμε ότι η ΑΣΠΙΔΑ πήρε το Κύπελλο. Τα παιδιά της ΑΣΠΙΔΑΣ κατέκτησαν το κύπελλο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. Το κύπελλο θα το φτιάξουμε εμείς. Άλλωστε ο καθένας ζει στον κόσμο του. Όποιος πιστεύει ότι ο ΟΡΦΕΑΣ κατέκτησε δίκαια τα κύπελλο του 2019, ζει σε παράλληλο σύμπαν.

Περίπτωση παραίτησης Σας, ξέρουμε ότι δεν υπάρχει. Οι συσχετισμοί δυνάμεων στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο είναι τόσο λεπτοί, που δεν μπορούν να εισέλθουν στη βάσανο της διακινδύνευσης τους εξ αιτίας τυχόν αρνητικών εντυπώσεων στη φίλαθλο κοινή γνώμη από αλλοίωση αποτελέσματος ενός τελικού κυπέλλου, δηλαδή του κορυφαίου θεσμού μίας τοπικής ΕΠΣ. Είπαμε και παραπάνω: τελεολογία. Άλλωστε: α) οι ομάδες είναι για να υπηρετούν την ΕΠΣ, όχι η ΕΠΣ τις ομάδες, το είπαμε β) ποιος ασχολείται με όλα αυτά, δύο τρεις παλαβοί και εμμονιακοί, για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους. Με αυτούς τους γραφικούς θα ασχολούμαστε; Σημασία έχει η εξουσία. Και φυσικά το life style του τελικού με τις φωτογραφίες, τους παρατρεχάμενους, τις παρατρεχάμενες, την προβολή, την επιβεβαίωση, μία υπεραξία που ποτέ δεν χάνει το νόημα και τη σημασία της, στην μικρή και κλειστή κοινωνία της Ξάνθης.

Να θυμάστε όμως κ. Πανίδη και εσείς και οι εργασιομανείς (βεβαίως, βεβαίως) σύμβουλοι σας, ότι κουτόχορτο δεν τρώμε. Δεν ξέρω αν το όνειρο σας ήταν να γίνετε φύλαρχος αφρικανικού μπαντουστάν, εμείς όμως μέλη αφρικανικού μπαντουστάν δεν θα γίνουμε ποτέ.

Τα ξέρουμε όλα. ΜΑ ΟΛΑ. Θα τα πούμε ΟΤΑΝ πρέπει και ΟΠΟΤΕ πρέπει.

Και να θυμάστε κ. Πανίδη: Η ουσία της συνουσίας είναι η εξουσία της εκούσιας παρουσίας.

ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΣΛΑΚΗΣ

ΥΓ1: Οι παίκτες του ΟΡΦΕΑ ξέρουν ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ότι τους σέβομαι και τους υπολήπτομαι ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ όσο και για την ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ τους ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Δεν υποτιμώ την αξία τους και την προσπάθεια τους. Ξέρουν όμως ότι τα ίδια ισχύουν και για τους παίκτες της ΑΣΠΙΔΑΣ. Στο 0-2 στο ΔΑΚ τους συνεχάρην όλους. Η νίκη τους ήταν απόλυτα δίκαιη τότε. Χθες όχι.

ΥΓ2: κ. Πανίδη το πανό απέναντι Σας, τα έλεγε όλα. Θα Σας το γράψω και αγγλικά: BORN FROM ASHES DESTINATED TO GLORY. Διαπλοκές σε αυτό δεν χωρούν.

YΓ3: Εξαιρώ από τα ειρωνικά σχόλια για τους συμβούλους της ΕΠΣ τον κ. Παπατζή και τον κ. Κερμενίδη.

Share it