Search

Ισόπαλο το ντέρμπυ, διακοπή στους Προσκυνητές! Αποτελέσματα, σκόρερ και βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής των play-off και play-out της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 15 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπυ μεταξύ Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και Πανθρακικού, με το διπλό έφυγε από τον Σώστη η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ενώ την νίκη κατέκτησε και η Ελπίδα Σαπών επί της Αναγέννησης Παγουρίων. Η Βιστωνίδα Κοπτερού πήρε το τρίποντο κόντρα στον Ορφέα Στρύμης, ο Ορφέας Ξυλαγανής έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής νικώντας τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων στο άλλο μεγάλο ματς της αγωνιστικής, ενώ τέλος διακόπηκε το ματς της Δόξας Προσκυνητών με την Δόξα Γρατινής στο 80ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 0-2, με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας.

Τα σημερινά αποτελέσματα και τη βαθμολογία προσφέρουν οι:

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Θυμηθείτε την εξέλιξη των αγώνων και τους σκόρερ μέσα από το LIVE του SportsAddict!

Η βαθμολογία μετά την 4η αγωνιστική των play-off και play-out:

PLAY-OFF

  1. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 31 (70-9)
  2. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 30 (64-11)
  3. ΑΠΣ Πανθρακικός 20 (43-20)
  4. Ελπίδα Σαπών 18 (33-18)
  5. Δόξα Σώστη 14 (29-41)
  6. Αναγέννηση Παγουρίων 10 (45-58)

PLAY-OUT

  1. Δόξα Γρατινής 19 (48-36)*
  2. Βιστωνίδα Κοπτερού 15 (20-36)
  3. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 12 (23-62)
  4. Ορφέας Ξυλαγανής 10 (27-47)
  5. Δόξα Προσκυνητών 6 (20-44)*
  6. Ορφέας Στρύμης 5 (15-55)

*Εκκρεμεί η απόφαση για το ματς Δόξα Προσκυνητών-Δόξα Γρατινής.

Share it