Search

Μάνος Γαβριηλίδης: “Πιθανή η χρήση VAR στον τελικό Κυπέλλου”!

Της αυξημένες οι πιθανότητες διεξαγωγής του τελικού με χρήση VAR τόνισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης σε δηλώσεις του.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης τόνισε στις δηλώσεις του στον “ΣΠΟΡ FM 94,6”: «Αν και σε παλιότερη δήλωσή μου είχα πει πως είναι… χλωμό, έχουν γίνει κάποια βήματα. Από εβδομάδα θα έχουμε νεότερα. Έχουμε μια σύσκεψη τη Δευτέρα και εκεί θα μας ενημερώσουν πιο αναλυτικά. Θέλω πρώτα να ενημερωθώ από την επιτροπή διαιτησίας και θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι στο περίμενε. Είναι πάντως πιθανό να υπάρχει VAR στον τελικό. Από την αρχή του πρωταθλήματος είχαμε πει πως είναι στόχος να έχουμε στον τελικό Κυπέλλου χρήση VAR», ανέφερε.

Όσον αφορά στα μέτρα ασφαλείας του τελικού, και πάνω σε αυτό το ζήτημα επίκεινται ανακοινώσεις. «Ακόμη δεν έχουμε κάτι νεότερο. Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη σύσκεψη με τις εμπλεκόμενες πλευρές. Τη Δευτέρα θα αποφασίσουμε πότε θα γίνει αυτή η σύσκεψη. Περιμένουμε, άλλωστε, να οριστικοποιηθεί και το ζευγάρι του τελικού», τόνισε.

Share it