Search

Η Τσάμπιονσιπ και το «καρφωτό» στο 2.20!

Ξανά στη σέντρα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα την Παρασκευή με τα παιχνίδια της ημέρας να μας… προϊδεάζουν για ότι θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο. Πάμε με επιλογή στα γκολ από την Τσάμπιονσιπ και καλοπληρωμένο σημείο στην Ισπανία.

Μπέρμιγχαμ – Ντέρμπι

Πήρε το 1-1 στην έδρα της Ίπσουιτς η Μπέρμιγχαμ και την έστειλε μαθηματικά στην League 1. Παρότι είχε τις ευκαιρίες ακόμα και για το διπλό, δεν αποδείχθηκε αρκετά… κυνική. Είναι πάντως σχετικά ασφαλείς, έχοντας ένα μαξιλαράκι έξι βαθμών. Από την άλλη, η Ντέρμπι παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις των πλέι-οφ. Εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μπόλτον και την νίκησε με σκορ 4-0. Έχει μεγάλη ικανότητα επιθετικά και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να μην αφήσουν το ματς να ανοίξει. Περιμένουμε χαμηλό σκορ και θα πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ.

Αλαβές – Βαγιαδολίδ

Έρχεται από την ήττα με σκορ 2-1 στην έδρα της Εσπανιόλ η Αλαβές και πλέον η προοπτική της Ευρώπης έχει αρχίσει να απομακρύνεται οριστικά. Μετράει τρεις ήττες στις τέσσερις πρόσφατες αγωνιστικές, διάστημα κατά το οποίο δεν έχει καταφέρει να πάρει τρίποντο. Βρίσκεται πλέον στο -4 από την 6αδα και το σημερινό ματς είναι οριακό αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει. Στον αντίποδα, η Βαγιαδολίδ έβγαλε τα μάτια της στο εντός με τη Χετάφε. Κρατούσε στα χέρια της ένα πολύ σημαντικό διπλό, δέχθηκε γκολ στο 96′ ωστόσο και περιορίστηκε στο 2-2. Το αποτέλεσμα αυτό την έστειλε στο -1 από τις θέσεις της παραμονής και με μόλις μία νίκη στα 11 πρόσφατα παιχνίδια της, καταλαβαίνει κανείς πως τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Εκτός έδρας βγάζει πολλά προβλήματα, από τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες της, θα στηρίξουμε τον άσο.

Περισσότερα προγνωστικά θα βρείτε στο foxbet.gr

Share it