Search

Η πορεία προς τον τελικό και η αποστολή του μεγάλου αγώνα για τον Ορφέα Ξάνθης!

Με όνειρο την κατάκτηση του 10ου Κυπέλλου της ιστορίας του ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον 41ο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, ο Ορφέας με την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή μετά απο μια γεμάτη σαιζόν να ετοιμάζεται για την μεγάλη γιορτή θέλοντας να γράψει ιστορία.

Στην φετινή πορεία του στον θεσμό, ο πολυνίκης Ορφέα που μετρά 9 κατακτήσεις σε 14 τελικούς, σημείωσε 6 νίκες, 2 ισοπαλία με το Δροσερό στην Β’ φάση και μόλις μία ήττα αυτή στον πρώτο ημιτελικό με το Άβατο. Έχοντας πετύχει 2.

Πρώτος σκόρερ σε αυτή την πορεία του Ορφέα στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό και τρίτο την τελευταία πενταετία, ήταν ο Κώστας Ξαντινίδης με 8 τέρματα, ενώ τον ακολουθούν με 3 οι Λάζαρος Μαυρόπουλος, Θόδωρος Τορομανίδης, Φεϊζί Χασάνογλου και Ιμπράμ Τανζού. Απο 2 τέρματα έχουν πετύχει οι Χίντ Ιμέρ και Χρήστος Πασχαλάκης, ενώ απο 1 τέρμα έχουν σημειώσει οι Βασίλης Καραγκιόζης, Χακή Τζαμπάζ και Γιάννης Καραγκιόζης

Ενόψει της μεγάλης γιορτής του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου η ομάδα του Ορφέα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με τον Μπάμπη Χατζημεστή να παίρνει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές θέλοντας όλοι τους να ζήσουν μια μεγάλη εμπειρία όπως είναι ένας τελικός που μπορεί να αποδειχτεί ιστορικός αν έρθει το 10ο Κύπελλο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Αναλυτικά η πορεία του Ορφέα προς τον μεγάλο τελικό:

Α’ ΦΑΣΗ

Ασπίδα Πηγαδίων- Ορφέας Ξάνθης   0-2(Μαυρόπουλος(2))

Ερμής Μάνδρας – Ορφέας Ξάνθης  0-8(Ξαντινίδης(4), Τορομανίδης, Χασάνογλου, Ζυγκολάρι, Χίντ Ιμέρ)

Β’ ΦΑΣΗ

Ηρακλής Ζυγού – Ορφέας Ξάνθης  2-5(Πιλτικάκης(2) – Ξαντινίδης(3), Χαλίλ Ιμπράμ(2))

Φίλιππος Δροσερού – Ορφέας Ξάνθης  1-1(Ρετζέπογλου Ντ. – Πασχαλάκης)

Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Βιστωνίδα  5-1(Χασάνογλου, Μαυρόπουλος,Τορομανίδης, Ξαντινίδης, Καραγκιόζης Β. – Τουρατζίδης)

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Ηρακλής Ζυγού – Ορφέας Ξάνθης  3-3(Κωφίδης, Ξουπλίδης, Χασιώτης – Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού, Χακή Τζαμπάζ, Καραγκιόζης Γ.(π.))

Ορφέας Ξάνθης – Ηρακλής Ζυγού   2-1(Χασάνογλου, Χίντ Ιμέρ – Χασιώτης)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Άρης Αβάτου – Ορφέας Ξάνθης  2-1(Κοτόπουλος, Ψεμματάς – Πασχαλάκης)

Ορφέας Ξανθης – Άρης Αβάτου  1-0(Τορομανίδης)

 

Share it