Search

Τα τρία τιμώμενα πρόσωπα του Ορφέα Ξάνθης στον 41ο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης

Όπως σε κάθε τελικό έτσι και στον 41ο η κάθε φιναλίστ της μεγάλης γιορτής του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου θα έχει την ευκαιρία να τιμήσει προσωπικότητες του συλλόγου που η ίδια θα επιλέξει.

Απο την πλευρά της η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του Ορφέα αποφάσισε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου(18:00, LIVE Sportsaddict) να τιμήσει τρεις ανθρώπους με σημαντική προσφορά στον σύλλογο ως ποδοσφαιριστές και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα επιλέχτηκαν απο τον σύλλογο να τιμηθούν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής αλλά και μεταγενέστερα προπονητής του συλλόγου, Αλέκος Βασιλειάδης. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής με γνωστή την αγάπη του και την μεγάλη προσφορά για τον σύλλογο, Δημήτρης Αβραμίδης. Αλλά και ο επίσης βετεράνος ποδοσφαιριστής του ιστορικού Ορφέα, Νίκος Δούλης που έχει υπάρξει και αρχηγός της ομάδας.

Όλοι τους τίμησαν για αρκετά χρόνια τον Ορφέα, και έτσι ο Μπάμπης Χατζημεστής επέλεξε σε αυτή την μεγάλη γιορτή, που μπορεί να σημαδευτεί με το ιστορικό 10ο Κύπελλο, να είναι τιμηθούν για την προσφορά τους στον Ορφέα

Share it