Search

Ο πρώτος τελικός στην καριέρα του Παναγιώτη Τσοπουλίδη! Ο “παλιός” και οι “νέοι” της διαιτητικής τετράδας στον 41ο τελικό του Κυπέλλου Ξάνθης!

Στους ορισμούς της διαιτητικής τετράδας ενόψει του 41ου τελικού έχει προχωρήσει εδώ και αρκετές ημέρες η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Άρχων του μεγάλου αγώνα ορίστηκε ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης, με τον ξανθιώτη ρέφερι που κάνει μια εξαιρετική σαιζόν στην πρώτη του χρονιά στην Football League έχοντας μάλιστα πάρει και παιχνίδια ως τέταρτος στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου δείγμα του πόσο πιστεύουν σε αυτόν στην ΚΕΔ. Αυτός θα είναι ο πρώτος τελικός  Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης στην καριέρα του Παναγιώτη Τσοπουλίδη.

Πρωτάρης σε τελικό θα είναι και ο ένας εκ των βοηθών του, ο λόγος για τον Δημήτρη Τζιβαρτζίδη που ορίστηκε ως Β’ βοηθός, ενώ πιο έμπειρος τόσο σε τελικό όσο και στην εν γένει παρουσία του σε Εθνικές κατηγορίες και δη στην Football League είναι ο Ιλιάς Εμπλιούκ που ορίστηκε Α’ βοηθός.

Πρωτάρης σε τελικό αλλά επίσης απο τα ανερχόμενα ταλέντα της Ελληνικής διαιτησίας είναι και ο 4ος διαιτητής που επελέγη για τον μεγάλο τελικό, με τον Θόδωρο Γιαπουτζή μετά απο μακρά καριέρα ως ποδοσφαιριστές έχοντας κατακτήσει αρκετούς τίτλους να έχει την ευκαιρία να ζήσει την μεγάλη γιορτή του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου και απο τον ρόλο του 4ου διαιτητή.

Είναι γεγονός πως οι ξανθιώτες διαιτητές όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουν ανταποκριθεί εξαιρετικά στην πρόκληση του μεγάλου τελικού, καταφέρνοντας στο τέλος του αγώνα να μην γίνεται καμία κουβέντα για διαιτητικές αποφάσεις.

Share it