Search

Ο απολογισμός της 3ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 10 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη φιλοξενούμενου συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Με νίκες συνέχισαν Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ισόπαλο το ματς στο ΔΑΚ, τρίποντο για την Γρατινή, ισοπαλία και στην Στρύμη, νίκη στο τέλος για τον Σπάρτακο.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

Ελπίδα Σαπών-Μέγας Αλέξανδος Ιάσμου 0-1

Ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση της κορυφής πραγματοποίησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ελπίδας Σαπών. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Αντωνιάδης στο 63′.

ΑΠΣ Πανθρακικός-Δόξα Σώστη 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Πανθρακικός και Δόξα Σώστη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 82′ με την κεφαλιά του Ζήκου, όμως η Δόξα ισοφάρισε στο τελικό 1-1 χάρις στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρίκου στο 86′.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Αναγέννηση Παγουρίων 3-1

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επικράτησε με 3-1 της Αναγέννηση Παγουρίων, σε ένα ματς που κρίθηκε ουσιαστικά από το πρώτο μισάωρο. Σε αυτό το διάστημα η Δόξα είχε ήδη σημειώσει τρία τέρματα με το χατ τρικ του Κόσιη στο 14′, το 24′ και το 27′. Το μόνο που κατάφερε η Αναγέννηση ήταν να μειώσει με τον Πασχάλη στο 65′.

 

PLAY-OUT

Δόξα Γρατινής-Βιστωνίδα Κοπτερού 2-0

Με 2-0 επικράτησε η Δόξα Γρατινής της Βιστωνίδας Κοπτερού και πραγματοποίησε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή της. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Ορφέας Στρύμης-Ορφέας Ξυλαγανής 0-0

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ορφέας Στρύμης και Ορφέας Ξυλαγανής. Πλέον η Στρύμη έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή της, ενώ η Ξυλαγανή βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και θα πρέπει να πραγματοποιήσει την υπέρβαση, αρχής γενομένης κερδίζοντας το ερχόμενο ματς με τον Σπάρτακο.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Προσκυνητών 1-0

Ένα γκολ στις καθυστερήσεις που μπορεί να αποδειχθεί χρυσό για την συνέχεια ήταν αρκετό για να χαρίσει την νίκη στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων επί της Δόξας Προσκυνητών με 1-0. Ο Χαϊνάκης ήταν αυτός που σκόραρε στο 90′ και έβαλε τον Σπάρτακο για τα καλά στο κυνήγι της παραμονής. Ελάχιστες πλέον οι ελπίδες της Δόξας.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική των play-off και play-out της Α‘ ΕΠΣ Θράκης.

Share it