Search

Κυριακάτικη δράση στα γήπεδα της Ξάνθης με αυλαία στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική δράση στην Α’ κατηγορία όμως το πρωινό της Κυριακής θα έχουμε παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, που λόγω του Σαββατιάτικου τελικού του Κυπέλλου μεταφέρθηκε για την Κυριακή ενώ λόγω του κομβικού αγώνα του ΑΟΞ με τον Απόλλων Σμύρνης τα ματς ορίστηκαν να διεξαχθούν το πρωί.

Στην τελευταία αγωνιστική το ενδιαφέρον είναι διπλό καθώς έχουμε μεγάλη μάχη τόσο για την δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο όσο και για την μάχη της παραμονής. Το πιο σημαντικό παιχνίδι θα γίνει στο Μυρωδάτο μεταξύ της Δόξας και του Κουτσού, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν έστω έναν βαθμό για να πάρουν την άνοδο καθώς υπερτερούν σε ισοβαθμία με τα Πηγάδια ενώ σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος της Ασπίδας θα πάρουν την άνοδο ακόμη και με νίκη, ενώ απο την άλλη οι γηπεδούχοι θέλουν θετικό αποτέλεσμα η έστω να μην κερδίσουν και οι δύο που είναι απο πίσω της.

Ο λόγος για τον ΑΠΟΞ που την ίδια ώρα θα υποδέχεται τον αδιάφορο Ατρόμητο Χρύσας, αλλά και ο Κεραυνός Παλαιού Κατραμίου που έχει το πιο δύσκολο έργο απ’ όλους καθώς θα αγωνιστεί στην έδρα της πρωταθλήτριας Ελπίδας στην Γενησέα με την ομάδα του Γιάννη Χουπτέρη να θέλει να εκμεταλλευτεί την χαλαρότητα της Ελπίδας για να μπορέσει να κάνει την έκπληξη και να πάρει τη νίκη παραμονής.

Στα υπόλοιπα ματς στους Τοξότες θα έχουμε μάχη Αετών. ενώ στην Γοργόνα η Σμίνθη θα υποδεχτεί την Δόξα Σταυρούπολης με αμφότερες να θέλουν να κλείσουν την χρονιά με θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

Κυριακή 21/4, Ώρα 11:30

Γήπεδο Μυρωδάτου: Δόξα Μυρωδάτου – Π. Μελάς Κουτσού

Γήπεδο Γοργόνας: Σμίνθη – Δόξα Σταυρούπολης

Γήπεδο Αμοιρίδειο: ΑΠΟΞ – Ατρόμητος Χρύσας

Γήπεδο Χρύσας: Αναγέννηση Π. Χρύσας – Ασπίς Πηγαδίων

Γήπεδο Τοξοτών: Αετός Τοξοτών – Αετός Γοργόνας

Γήπεδο Γενησέας: Ελπίς Γενησέας – Κεραυνός Π. Κατραμίου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it